Ventoman написа: Дойде и обясни колко пъти ходил при Дани бяха вдигнали оборотите през vag-com. Мислехме че проблема може да е от корекцията в софта кадето е оправян проблема с вибрацията при спиране.
Отидох при Дани да ми коригира тези ниски обороти, защото ми писна да ходя при тебе и да си давам парите по пътищата, но все се надявах, че ще си оправиш проблема, който ми създаде с оправянето на топлия старт. Като отидох при Дани в Монтана, човекът се опита да ми коригира оборотите и чрез лаптопа успя да ги вдигне до 860, като ми каза това е максимума което мога да направя с лаптопа, но за да се оправи проблема трябва да се коригира софтуера т.е. да презапише софтуера, което значи сваляне на твоите чипове и презаписване на софтуера, но това значеше да си платя отново за всичко.

За това реших пак да отида при тебе и тогава след поредното сваляне на компютъра и ръчкане по него се получи тоя постоянен срив на оборотите, това вече го описах след запалване оборотите са нормални 903, след 3-4 мин. изведнъж падат до 820 и така си оставя до изгасване на двигателя. Така, че при Дани ходих един път само,а не както ти се опитваш да изопачиш нещата! При тебе ходих 4 или 5 пъти, като ти всеки път сваляше компютъра и не можа да оправиш проблема с оборотите. След като накрая се убедих, че ходенето при тебе си е чист мазохизъм, както един от съфорумците се опита да се избъзика, та накрая реших да прежаля 150-те лева, които ти бях дал за оправяне на топлия старт и отидох при Дани като го помолих да ми вземе възможно най-малко

, защото тоя проблем с оборотите го влачих почти 1 година и дадох сума ти пари по пътищата. Дани ми влезе в положението, въпреки, че не беше длъжен да го прави. За 100 лв

ми свали компютъра, свали твойте чипове, и пренаписа софтуера на неговите чипове, сложи ги и невероятно, но факт, колата си заработи на нормалните 903 оборота без да има никакъв срив, топлия старт - оправен и всичко това за половин час

! Но ми направи и друго впечатление, Вальо като ми сваляше компютъра от колата винаги повдигаше пластмасовата кора опираща на предния прозорец до крайно положение с риск да я спука, като за целта забучваше някакви отверки, повдигаше максимално нагоре за да отвори място и да извади компютъра. Като го попитах не е ли опасно при това напъване да се спука пластмасата, той ми казва, ами има и друг начин, но има опастност да се спука прозореца, което е по-кофти

! Оказа се обаче, че и за това нещо ме лъже, защото Дани за да извади компютъра, развъртя болта на едната чистачка и я свали, после разкачи и свали пластмасовата кора, която ляга на предния прозорец и съвсем спокойно извади компютъра на колата. Не видях нищо опасно в това, камо ли да се спука прозореца както ме изпързаля Вальо, просто той така си лъже, ей така за добър ден и вече те е излъгал.

Заради тези мой патила с този човек, още един път искам да кажа, че този който реши да отиде при Вальо Вентоман трябва да си задели мнооого пари, да има дебееели нерви като въжета и да има гооолям късмет за да не му прецака нещо по колата преди още да оправил проблема за който е отишъл при него! За мен Дани от Монтана е клубен майстор, до като Вентомана е въздух под налягане, не е коректен с хората, които му се доверяват и за това написах в един от предишните ми простове, че Вальо може да бъде единствено и само клубен дояч.