Монтиране на EDS на голф3
Монтиране на EDS на голф3
Колеги имам голф3 ABF 95 ГОДИНА (снимка 1)и сам си намерел АBS+ EDS от голф пак ABF но е 94година и е сдругата ABS система(снимка 2)какво ми трябва зада заработе на моя голф

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Монтиране на EDS на голф3
Да го продадеш и да си вземеш като за твоя модел.
Този ABS има 150 кила инсталация дето ходи из цялото купе и компа му седи под задната седалка
Докато твоя има всичко на всичко 12 кабела 6 от които тъкни. От всички тях само за двата задни датчика заминават по надалеч от бушоннто табло за разлика от стария модел.
Относно новият там сменяш само блока със контролера инсталацията си остава СЪЩАТА само се мести мястото на мостчето за да работи коректно те това е
п.п.сигурен ли си че нямаш EDS? До сега не съм виждал ABF и VR6 без EDS
Познава се по хидроблока на модела без EDS е колкото контролера под него а на версията със EDS е със около 5см по дълъг хидроблока
Този ABS има 150 кила инсталация дето ходи из цялото купе и компа му седи под задната седалка
Докато твоя има всичко на всичко 12 кабела 6 от които тъкни. От всички тях само за двата задни датчика заминават по надалеч от бушоннто табло за разлика от стария модел.
Относно новият там сменяш само блока със контролера инсталацията си остава СЪЩАТА само се мести мястото на мостчето за да работи коректно те това е
Познава се по хидроблока на модела без EDS е колкото контролера под него а на версията със EDS е със около 5см по дълъг хидроблока
znainainai написа:Да го продадеш и да си вземеш като за твоя модел.
Този ABS има 150 кила инсталация дето ходи из цялото купе и компа му седи под задната седалка![]()
Кой хидро блок отпред кадето е помпата ли каде е тоз хидро блок
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Aко не си на ясно а така като чета явно не си НЕ ПИПАЙ дет не ти е работата.
Имаш ли идея какво представлява EDS и как точно работи? Какво му е предназначението?
Във зелено е хидроблок помпа и контролер (целият ABS) така се сменя не само отделни части от него.
Във червено е хидроблок-а.
Във жълто контролера (компа на ABS-a ).
Във синьо е помпата.
Моят личен съвет НЕ ПИПАЙ дето не ти е работата за да не съжаляваш.
Отделно някога чел ли си колата със VAG? До сега не съм виждал ABF,AFN,VR6 без EDS.
Имаш ли идея какво представлява EDS и как точно работи? Какво му е предназначението?
Във зелено е хидроблок помпа и контролер (целият ABS) така се сменя не само отделни части от него.
Във червено е хидроблок-а.
Във жълто контролера (компа на ABS-a ).
Във синьо е помпата.
Моят личен съвет НЕ ПИПАЙ дето не ти е работата за да не съжаляваш.
Отделно някога чел ли си колата със VAG? До сега не съм виждал ABF,AFN,VR6 без EDS.
- Прикачени файлове
-
- 2063739279101121516613454079037sqbIPWAboOIs2u2apwJ.JPG (29.88 KиБ) Видяна 1379 пъти
Колега сега погледнах това вав жалтото е излязнало надясно с около 5 см
-
merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
Това в червеното посредата(хидроблока) трябва да е с около 5 см по-голям от черната кутийка най-отдолу(компютъра) в посока към сервото(на снимката посока североизток или горния десен ъгъл, иначе като сме пред колата в посока към купето)
-
merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
Твоя по описанието ти няма ЕДС , най- лесно и най-бързо ще стане като си намериш такъв като твоя с ЕДС и само сменяш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”