brum написа:Т.е искаш да кажеш, че си оставил авансатора при Вальо и си си го взел от Владо? И тая схема ми се струва странна. Че ще пазят част цяла година. При следващо ходене там ще приказвам с Владо директно и ако той потвърди това - заставам зад по-горното. Ще си получиш 100лв за авансатора при условие, че клакьорката която не спря да хленчи - Морфей - се извини искренно.
Ходенето при Владо ще се постарая да стане първите дни от следващата седмица.
Никакъв авансатор не съм оставял при Вальо. Оставих въпросния авансатор на Владо помпаджията, защото той донесе помпата от приятеля си и ми каза, че са свалили сложения от Вальо авансатор тоест твоя и са сложили моя авансатор, защото си е бил здрав. Твоя авансатор Вальо го сложи при първия ремонт и е здрав, но явно след като не е била добре изчистена помпата, тия миниатурни алуминиеви стружки са задръстили и твоя авансатор, нафтата не може да минава по част от неговите каналчета и се получава тоя аванс на макс, след почистване на авансатора той си работи без проблеми. Когато си тръгвах след втория ремонт се отбих до Владо да си вземем довиждане, поговорихме и аз му казах, какво ще го правя тоя авансатор, Вальо отказа да му го върна и да ми върне парите, а той ми вика, остави го при мене, тука идват хора да им правя помпите, може пък някой да има нужда точно от такъв авансатор и да му го продам, а всичките пари от продажбата ще ти ги дам и т.н.
?