Пиша тази тема и защото търпението на човешкото същество си има своите граници---а моето вече ги премина!
Немога да разбера защо всяка сутрин след като се събудя първата ми мисъл е защо се родих тук---Хора обичам страната си Бога ми нямате идея колко много я обичам но ми омръзна да съм патриот с безмислена кауза, омръзна ми да вярвам че нещо ще се промени като гледам как всичко отива подяволтие.Търпението ми достигна своя връх от няколко неща които дълго време се опитвах да се правя че не забелязвам или смятах зя нормални.А именно ---- Противното отношение на работодателите които ти свалят звездите преди да те назначат а след това незнаеш дори каква заплата ще взимаш или ако знаеш тя свършва безумно бързо от ненормалните глоби които си измисля шефът ти!Човекък който те осигурява на минималните пари за длъжноста ти защото на него така му е изгодно а за теб хич не е но пък ако искаш ще взимаш по малко пари от осигоровките си които ще са адски големи!По цял ден ще ти спукват гъза от работа за миризливите 400лв с които можеш да си погасиш разходите и да ти останат 60 лева за следващия месец като джобни.
Въпреки всичко ти се бориш теглиш заеми връщаш и успяваш да си купиш кола която ти е коствала адски много лишения но успяваш.
Обаче в тази страна хубавите неща са за кратко а именно купуваш си колата и тръгваш но след два метра намаляваш заради огромната дупка зейнала посредата на булеварда се пак я заобикаляш но срещу теб друга и така лека полека се превръщаш в биатлонист--но късметът ти изиграва шега натресваш в една дупка после в по голяма и в един момент си трошиш количката която ти е коствала толкова много усилия толкова много кървави дни при шибания работодател и толкова много лишения!
ИЗВИНЯВАМ се ако на някой му е била скучно да чете този пост но имах нужда да споделя това със хора които смятам че биха ме разбрали защото наистина това е реална ситуациа която изпитах и продължавам да изпитвам а вярвам и много от вас--БЛАГОДАРЯ
П.С. повярвайте ми много ме боли за колата но и за хората в тази страна които са като малтретирани в някой концлагер ---- хора които дори да знаят че имат права се оказват безсилни да ги бранят!!!