Писна ми от безумноста!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Писна ми от безумноста!!!

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 21:00

Според правилата на форума немога да псувам-и няма да го направя въпреки че много ми се иска или поне ще се опитам да го прикрия.Пиша тази тема не задруго а защото ми писна от безумноста в тази ш....на, миризлива, е...на, скапана продажна ку....ска СТРАНА...
Пиша тази тема и защото търпението на човешкото същество си има своите граници---а моето вече ги премина!
Немога да разбера защо всяка сутрин след като се събудя първата ми мисъл е защо се родих тук---Хора обичам страната си Бога ми нямате идея колко много я обичам но ми омръзна да съм патриот с безмислена кауза, омръзна ми да вярвам че нещо ще се промени като гледам как всичко отива подяволтие.Търпението ми достигна своя връх от няколко неща които дълго време се опитвах да се правя че не забелязвам или смятах зя нормални.А именно ---- Противното отношение на работодателите които ти свалят звездите преди да те назначат а след това незнаеш дори каква заплата ще взимаш или ако знаеш тя свършва безумно бързо от ненормалните глоби които си измисля шефът ти!Човекък който те осигурява на минималните пари за длъжноста ти защото на него така му е изгодно а за теб хич не е но пък ако искаш ще взимаш по малко пари от осигоровките си които ще са адски големи!По цял ден ще ти спукват гъза от работа за миризливите 400лв с които можеш да си погасиш разходите и да ти останат 60 лева за следващия месец като джобни.
Въпреки всичко ти се бориш теглиш заеми връщаш и успяваш да си купиш кола която ти е коствала адски много лишения но успяваш.
Обаче в тази страна хубавите неща са за кратко а именно купуваш си колата и тръгваш но след два метра намаляваш заради огромната дупка зейнала посредата на булеварда се пак я заобикаляш но срещу теб друга и така лека полека се превръщаш в биатлонист--но късметът ти изиграва шега натресваш в една дупка после в по голяма и в един момент си трошиш количката която ти е коствала толкова много усилия толкова много кървави дни при шибания работодател и толкова много лишения!

ИЗВИНЯВАМ се ако на някой му е била скучно да чете този пост но имах нужда да споделя това със хора които смятам че биха ме разбрали защото наистина това е реална ситуациа която изпитах и продължавам да изпитвам а вярвам и много от вас--БЛАГОДАРЯ

П.С. повярвайте ми много ме боли за колата но и за хората в тази страна които са като малтретирани в някой концлагер ---- хора които дори да знаят че имат права се оказват безсилни да ги бранят!!! :(

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Сря 01 ное 2006 21:26

Твърдо съм зад теб,но при вас е малко по добре,давам един пример вестникарите.В Карлово на един вестникар който има един свободен ден в месеца му плащат 200лв.и той всяка нощ е на работа а при вас далеч не е така. :wink:

П.П. И за това ние караме такива коли.Защото неможем даже един заем да вземем.

Потребителски аватар
cerosina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cerosina » Сря 01 ное 2006 21:55

Човеко, съчувствам ти искрено, това искам само да кажа ... защото ти е толкова черно че не може да видиш златната есен , хубавата жена с която си се разминал , усмивката на детето.
Горе главата, ще се оправчт нещата ! Аз съм с теб!
П.С. Смени си шибаната работа.

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 22:00

Имаш право---в софия е по добре но когато работата ти се намира на 20км от вас висиш в задръсвания па 2 часа и се прибираш толкова късно се едно се връщаш от луната нещата се изравнянат леко.Освен това тук имаш "адцките" възможности но в един момент разбираш колко си преебан точно заради тях!Давам пример --- предишната ми кола беше хубава унищожих я по тези пътища почти банкрутирах и се отказах зарязах я и тръгнах пеш но малко след това установих какво им е на хората които стават в пет зада тръгнат на работа чакат рейс като малоумни и след два часа мъки мачкане и клатене пристигат на работа в 9 часа пребити от умора а деня още не е започнал.....Относно парите давам ти друг пример ---Предишната ми работа беше свързана с доставка на интернет----почваш в 8:30 до когато свършиш практика си беше до към 9 часа да се остава по някога и до доста по късно.През цялото това време висиш по стълби макнеш като идион стълби свързваш кабели няма почивен ден само неделя отиваш в 10:00 и свършваш ако можеш към 4:00--в края на месеца взимаш 350 лв. чустваш се като премазан от фадрома и на другия ден си на работа!Така че неподценявам работата на весникарите но това което върших аз за тези пари си беше направо подигравка.Няма да обяснявам и колко колеги пострадаха от падания от паянтови стълби а аз лично отнесах едни клещи в главата които ми я цепнаха висях 5 дни в болница и тъй като се оказа че не са ме осигурявали си платих като поп така че мани София навсякаде е така с тая разлика че тука всеки се надява че е по добре!

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 22:08

cerosina написа:Човеко, съчувствам ти искрено, това искам само да кажа ... защото ти е толкова черно че не може да видиш златната есен , хубавата жена с която си се разминал , усмивката на детето.
Горе главата, ще се оправчт нещата ! Аз съм с теб!
П.С. Смени си шибаната работа.

Благодаря за думите човек радвам се че някой ме разбира--колкото до работата това е поредната в която сичко ми е дежаву вече знам даже кво ще каже шева преди да го е изрекъл!А несъм глупак учил съм и продължавам, занимавам се с неща за които в някоя свясня страна щях да получавам много добри пари но тука никой не те оценя само чака края на месеца зада ти каже как нищо не си бил свършил и че парите които ти давал били подарък направо от него(Да еба безочливите копелета)а през цялото време не си спирал за секунда да му носиш пари с пачки от сякакви хорица.

Потребителски аватар
koki_folza
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koki_folza » Сря 01 ное 2006 22:12

Колеги напълно съм съгласен с вас и моето положение е сходно само да добавя , че ни принуждават да работим извънредно за " бог да прости" , инече щели да ни уволнят . Но дали небиха ми направили услуга . Няма ли кой да те уреди нищо нестава .

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 22:20

сигурно има но както един приател казва а и скоро го видях в един филм---- живота нищо не дава даром ---->всичко което искаш трябва да си го lземеш сам!

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Сря 01 ное 2006 23:07

Давам още един пример.Един приятел ми разправяше,че шефат на предприятието което работи нямал пари да им плати мизерните 180лв. заплата а в същото време жената на собственика си купува Ауди Q7.Кажи ми това на какво прилича. :evil:

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 23:18

Kalinn написа:Давам още един пример.Един приятел ми разправяше,че шефат на предприятието което работи нямал пари да им плати мизерните 180лв. заплата а в същото време жената на собственика си купува Ауди Q7.Кажи ми това на какво прилича. :evil:

Затова точно и говорих.Ти си скъсваш газа от работа пълниш му гушата с пари и той ти вика че или няма пари или не си заслужил!А в същото време си купува вила в Драгалевци и има наглоста да се хвали!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 01 ное 2006 23:24

Защо работите за такива хора :roll: :idea: :roll: :?: :!: :!:

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Сря 01 ное 2006 23:32

°niksi° написа:Защо работите за такива хора :roll: :idea: :roll: :?: :!: :!:

Аз лично не работех за такъв човек това лято.

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Сря 01 ное 2006 23:46

Защо ли---защото понякога нямаш избор намяш възможност да зарежеш сичко и се радваш и на малкото което имаш.Неговоря персонално за себе си но до голяма степен съм го изпитал сега съм на ново място но както споменах усещането за дежаву го има за пореден път!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 02 ное 2006 0:36

ми... съдба..
но спокойно може да бъде къде къде по-зле.!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 02 ное 2006 8:50

Kalinn написа:Давам още един пример.Един приятел ми разправяше,че шефат на предприятието което работи нямал пари да им плати мизерните 180лв. заплата а в същото време жената на собственика си купува Ауди Q7.Кажи ми това на какво прилича. :evil:
На такъв един, предния работодател, как му го нацепих.. :twisted: :twisted:
Скарахме се нещо и то пред свидетели! Тоя вика: Радостине, ще те уволня!
А аз най спокойно и с широка усмивка:
-Ама обещаваш ли? :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
ПОЛУДЯ!!! Ама не ме уволни! Сам се махнах сле 6 месеца. :twisted:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 02 ное 2006 9:16

Аз пък имам родина но нямам държава.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”