ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИ ИЛИ СЪЕДИНИТЕЛ- помагайте -JETTA II 88
ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИ ИЛИ СЪЕДИНИТЕЛ- помагайте -JETTA II 88
От няколко дни немога да превключвам скоростите докато колата работи и е студена- иначе влизат като без съеидинител на работещи зъбчатки и ЗВУКА Е + СТЪРЖЕНЕТО
/на изгасен двигател превключват прекрасно /-след като мина 8 км горе доло се по-оправят !!! Съеидинтелят не ми буксува - но има по-малък ход на отпускане - дори твърде малък /сега неможе да тръгне колата на съеидинител само -докато преди вървеше доста сега изгасва /.
JETTA II 88 г. пълен инжекцион
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Да не би шиша който минава пшрез цялата скоростна кутия в оста да е взел да пробива пластината която натиска демфера , така става като в началото и като я пробие на цяло педала ти пада и няма никой,сваля се цялата скоростна кутия за една тенекия,съветвам те ако е от това направо да си смениш и феродовия диск така и така ще сваляш кутията.Успех!
п.с Да си сменял маслото на скоростната кутия ?
п.с Да си сменял маслото на скоростната кутия ?
какъв съеидинител да си взема и търся разбиращи да го сменя
колко ще ми струва смяната на съеидинитела ???? 
- doxter
- Автомобил: 1986 Golf mk2
- Двигател: EV
- Контакти:
WILD написа:съединител е !ПРОверихме Маслото -има ! натегнахме малко жилото -сега превключва ,докато не замине целият диск на съединитела - !!!!
Колега значи и аз имах такъв проблем и си смених съединитела заради това покарах малко и беше добре ама после пак същото
Та мисалта ми е такава да провериш и ти дали не е от това проблема защото момчето от което зех "новите" педали ми каза че това си е фабричен недостатък на тези коли
аиде успех
-
Meister
- Автомобил:
- Двигател:
точно Doxterdoxter написа:WILD написа:съединител е !ПРОверихме Маслото -има ! натегнахме малко жилото -сега превключва ,докато не замине целият диск на съединитела - !!!!
Колега значи и аз имах такъв проблем и си смених съединитела заради това покарах малко и беше добре ама после пак същотонатягане на жилото натягане и пак .....и така докато накрая не останових че конзолата на педалите е разцепена на 2 и самия педал ми прави цялата мизерия. Сега съм сменил педалите и си е ок
Та мисалта ми е такава да провериш и ти дали не е от това проблема защото момчето от което зех "новите" педали ми каза че това си е фабричен недостатък на тези колиа и "новите" и те бяха сцепени ама по малко и си ги заварих стабилно преди да ги сложа за да няма повторни изцепки:)
аиде успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”