Голф 3 проблем с елктрониката/елетричеството

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
boraks
Автомобил: VW MK 3
Двигател: ABF 1994

Голф 3 проблем с елктрониката/елетричеството

Мнениеот boraks » Съб 01 сеп 2012 15:29

Здравейте. Имам Голф 3 АБФ и проблемът е следния. Тази сутрин тръгвам да оключвам с централното, нищо не случва,машинката не се чува. Заедно с този проблем идва и този с таблото. Нито се показва часовник, нито километрите. Все едно че няма акумулатор. Давам на контакт, от таблото се чува един странен шум все едно от развалена лента на аудио касета от едно време, иначе пали,няма проблем, но някой може ли да ме насочи какво се случва, в пълно невидение съм. Имам чувството че проблема идва от таблото, и последния проблем е че всеки път ми показва различно количество на бензин, още едно странно нещо.

Потребителски аватар
Paceto87
Автомобил: Golf3
Двигател:

Re: Голф 3 проблем с елктрониката/елетричеството

Мнениеот Paceto87 » Съб 01 сеп 2012 15:30

да не би да е гръмнал някои бушон :?: :idea:

Потребителски аватар
boraks

Мнениеот boraks » Съб 01 сеп 2012 15:48

Много съм прост, извинявам се за спама. Един и същ бушон е както за таблото,така и за централното, и се е разместил. Интересното обаче е, че тоя бушон са го правили с тел, а не са го сменили, имате ли идея защо(сигурно не е имал в него резервен) а пък и защо този бушон е предназначен и за 2-те неща,незнам. Колега благодаря за бързия и верен отговор и още веднъж извинявам се, ама така и така съм започнал да пиша,другия проблем с АБС-а, работаи когато си иска и незнам, бушоните му са здрави, кабелите които трябва да видя естествено незнам къде са и така:))

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 02 сеп 2012 11:24

Има бушони с по няколко функции, закачени за тях - нищо изненадващо. А сигурно са му шибнали телта, защото не са имали в наличност.
Иначе за АБС... като умре си го остави мъртъв. :( Евентуално, в най-добрия случай една диагностика и да се изтрие грешка, ако има натрупана в компа и това е.

Потребителски аватар
boraks

Мнениеот boraks » Нед 02 сеп 2012 20:10

Благодаря за отговора. И аз така си мислех, да го оставя така, или другият вариант е от форума да си купя АБС комплект ,но незнам пък колко време пак ще работи:( То пък почти единствената екстра и да не работи :D

slavipleven
Автомобил: Golf 3 GTI 16v

Мнениеот slavipleven » Пон 03 сеп 2012 9:46

boraks написа:Много съм прост, извинявам се за спама. Един и същ бушон е както за таблото,така и за централното, и се е разместил. Интересното обаче е, че тоя бушон са го правили с тел, а не са го сменили, имате ли идея защо(сигурно не е имал в него резервен) а пък и защо този бушон е предназначен и за 2-те неща,незнам. Колега благодаря за бързия и верен отговор и още веднъж извинявам се, ама така и така съм започнал да пиша,другия проблем с АБС-а, работаи когато си иска и незнам, бушоните му са здрави, кабелите които трябва да видя естествено незнам къде са и така:))

По въпроса за ABS-а, при мен беше абсолютно същото: viewtopic.php?f=5&t=270567&start=0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”