AVF няколко проблема за ЕСП високи обороти

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
dondobri
Автомобил:
Двигател:

AVF няколко проблема за ЕСП високи обороти

Мнениеот dondobri » Пон 03 сеп 2012 19:38

Значи колеги да питам най напред за ESP Като дам педала до долу лампата на есп-то почва да си мига и в един момент светва постоянно. Единствената интервенция която съм правил е че колата беще с десен волян и си я обърнах за ляв и кабелите от лявото колело съм ги включил в бъксата на дясното и обратното,възможно ли е да е от това. И още един въпрос когато колата е в покой след около 1 минута работа оборотите отиват на 1000 и след минута пак слизат на нормалните,малко по късно се получава същото но в движение нямам такива проблеми :) благодаря предварително на отзовалите се .Един приятел закача колата и не му излиза никаква записана грешка :)

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Re: AVF няколко проблема за ЕСП високи обороти

Мнениеот RadoShopa » Пон 03 сеп 2012 19:43

Относно втори проблем,с оборотите........причината е температурен датчик,лекарството е нов (хубав 50-на лева) и смяна,намира се под тандем помпата.... :да:

dondobri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dondobri » Пон 03 сеп 2012 19:45

много благодаря за навремения отговор колега още утре съм го сменил колкото и да струва само да се оправи бабичката :)

Потребителски аватар
fermer 10
Автомобил:
Двигател: AFN ABU

Мнениеот fermer 10 » Пон 03 сеп 2012 20:45

Здравейте искам да попитам и аз относно оборотите на същия мотор Пасат 5 , симптоните са същите като на колегата само, че не се задържат 1 минута а тръгват от 900 до хиляда плавно и се връщат плавно и относно този темп. датчик ваккома не го ли хваща като грешка.ПП извинявам се за подвеждането мотора е AFN

Върни се в “Дизелови агрегати”