santo_trafficante написа:Купи си хубав климатик за да не съжаляваш послеПанасоник Малайзиски или Дайкин Японски че и там вече има китайчета
От форума memberlist.php?mode=viewprofile&u=101121 работи във фирма за климатици и монтират
Може да го потърсиш за съвет
alexx написа:
на това дето си го пуснал виждаш ли цифрата за Отопление: 4.33 kWестествено е грешка на сайта реално е отопление:5.39kW и климатика дефакто е Aux но ще ти е слабо и некомфортно
чистосърдечно те съветвам да забравиш за марката и за маркетите защото ще те сготвят с куц и претупан монтаж
Имам някакво предположение защо толкова много те радва хюндая, ама не мисля че е нещо кой знае колко добро
MITKO_DVD написа:Към Winner25[/b],за тези програми -може,но там климатиците който покриват тези изисквания са около 2-2.5к лв. поне защото на мен ми трябва 18-ка и парата която трябва да дам е непосилна за мен за момента![]()
![]()
MITKO_DVD написа:...
Съжалявам Алекс ма нещо не те разбрах ако е 5.39 не ели по-добре,това не го разбрах"климатика дефакто е Aux но ще ти е слабо и некомфортно " кво значи че е AUX
и защо смяташ че ще е претупан монтажа
...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта