Ако някой е наясно ще се радвам да сподели

Да кажем без да се боядисва покрива за него си имам други планове
S_T_I_N_G написа:Защото днес ми казаха 700 лв .... за това реших да попитам значи може и да е истина така ли ?
Боята нищо специално сив металик си е сега искам просто отново да се пребоядиса
KirilGeorgiev написа:За 700лв може някой да се учи на нея но не и да я боядиса качествено
S_T_I_N_G написа:Защото днес ми казаха 700 лв .... за това реших да попитам значи може и да е истина така ли ?
Боята нищо специално сив металик си е сега искам просто отново да се пребоядиса
Stoqnov_ написа:Отделно, че има хора, дето не познават парите, ами и шопско не е мерило за страната. Като човек, занимаващ се от дълги години като любител с коли, почнал от Москвич, та до ден днешен съм се нагледал на некадърни кандидат-шопи, които искат да забогатеят за един ден. Ако трябва некой изобщо някога да е честен- за боядисване на един автомобил в зависимост от модела и марката, както и в зависимост от това, дали ще се сменя цвета са нужни от два, до три- три и половина литра боя. По 20 - до 40 лв/ качиствина/ с отстъпките- всеки сам може да сметне колко струва. На последната ми кола боята струваше 100 лв. Аз я купувах. Та, разни - дето казват 100 лв на детайл, просто им дайте лабаво. това е цената на боята за един автомобил. Отделно камерата гори едни 50 - до 100 лв. Останалото е "майсторлък" и цакане на кьоравото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта