п.п. Щастлив съм, че не си купих Астра G, както смятах отначало

mitko85 написа:Тази астра и за мен е доста сполучлива, стига да попаднеш на читав мотор. Работя в магазин за авточасти, в склада има 300 тампона за окачването на голфа и по-малко от 30 за окачването на опела, астрите по пътищата не са 10 пъти по-малко от голфовете, сам си прави изводите.
quattro^^ написа:mitko85 написа:Тази астра и за мен е доста сполучлива, стига да попаднеш на читав мотор. Работя в магазин за авточасти, в склада има 300 тампона за окачването на голфа и по-малко от 30 за окачването на опела, астрите по пътищата не са 10 пъти по-малко от голфовете, сам си прави изводите.
специално на голф 4 и а3 не можеш да ме убедиш че са с по-чупливи окачвания от астрата, на астрата знаеш ли къде и е компютъра и колко е неприятно да го сменяш по 2-3 пъти имам познат след третия компютър я продаде , че му писна.отделно че 2012 шанса да намериш екотек който да не харчи масло клони към нула.
my heart iS iCe написа:Аудито на мен ми харесва много, кипричко е, интерьора е един път за мен, от всички коли вътрешно и външно Аудито е най-красиво, ако не те притеснява скъпата подръжка, и алуминиевите носачи, скачай в него! Все пак ни е братче!
mitko85 написа:quattro^^ написа:mitko85 написа:Тази астра и за мен е доста сполучлива, стига да попаднеш на читав мотор. Работя в магазин за авточасти, в склада има 300 тампона за окачването на голфа и по-малко от 30 за окачването на опела, астрите по пътищата не са 10 пъти по-малко от голфовете, сам си прави изводите.
специално на голф 4 и а3 не можеш да ме убедиш че са с по-чупливи окачвания от астрата, на астрата знаеш ли къде и е компютъра и колко е неприятно да го сменяш по 2-3 пъти имам познат след третия компютър я продаде , че му писна.отделно че 2012 шанса да намериш екотек който да не харчи масло клони към нула.
Аз и не се опитвам да те убеждавам в каквото и да било, фактите говорят сами. А за твоя приятел можеше още от втория път да се сетите, че може би проблема не е бил в компютъра.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: paagrio и 43 госта