-20
шега работа за тия от видин
по новините -31 във Видин....
-20
- Golf_Manhatan
- Автомобил:
- Двигател:
Сутринта ми беше замръзнала ключалката на багажника, бая зор видях докато го отворя.
Иначе сутринта става свидетел на следното нещо, един комшия с Kadett 1.7D се мъчи да запали, въртя, ама неще. Но и той човека е малко упорит, продължав да напира. Опела му е добър, поддържан е двигателя е само на 155 хил. километра. Та докато аз се разправях с ключалката ( около 20 минути ), тоя пич така и не успя да запали. Ама по едно време слиза таксиджията - с Golf 2 1.6D '86 на повече от 600 хил километра. как запали това VW от първия път не знам...
Иначе сутринта става свидетел на следното нещо, един комшия с Kadett 1.7D се мъчи да запали, въртя, ама неще. Но и той човека е малко упорит, продължав да напира. Опела му е добър, поддържан е двигателя е само на 155 хил. километра. Та докато аз се разправях с ключалката ( около 20 минути ), тоя пич така и не успя да запали. Ама по едно време слиза таксиджията - с Golf 2 1.6D '86 на повече от 600 хил километра. как запали това VW от първия път не знам...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не знам моя ли термометър не е в ред, или метеоролозите мерят температурата на 1 км над земята... Обаче днес сутринта (9:30) по радиото чух, че било в София -18, а моя термометър показваше само -13... Помислих си, че в Симеоново може да е по-топло, ако случайно в София има мъгла или нещо от сорта, но не - долу показваше -10. Така че абсолютно не ми се вярва във Видин да е било -31 градуса. Някой друг няма ли термометър в колата, да сравним показания (горе-долу)?
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
zmej
Изтъкнат Член
Местожителство: Sofia
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 7:58 am Заглавие: Айде още малко...
--------------------------------------------------------------------------------
+10°C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното.
Лапландците садят цветя.
+5°С Лапландците се припичат на слънце.
+2°C Италианските коли не палят.
0°C Чистата вода замръзва.
-1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.
-4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото.
-10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.
-12°C Твърде студено, за да вали сняг.
-15°C Американските коли не могат да запалят.
-20°C Може да си чуеш дъха.
-22°C Френските коли не палят вече.
-23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците.
-24?C Немските коли не могат да запалят.
-26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.
-29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти.
-30°C Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.
-31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.
-39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.
-40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.
-44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.
-50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната.
-70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.
-75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.
-120°C Алкохолът замръзва. Следствие - лапландецът е много вкиснат.
-268°C Хелият става течен.
-270°C Адът замръзва.
-273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира.
Лапландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам въобще минус колко градуса е, аз съм единствената кола пред блока която пали в 6:30 сутрин. Поддръжка му е майката...
Друг е въпроса, че докато загрее ми спира кръвообращението
:
оффтопик... след вчерашните интервенции по хидравличната помпа и чистенето на карбуратор(за справки Ваското) вече чувам при работеща кола как цъка часовника(електронния)

оффтопик... след вчерашните интервенции по хидравличната помпа и чистенето на карбуратор(за справки Ваското) вече чувам при работеща кола как цъка часовника(електронния)

- Pia kato zmei
- Автомобил:
- Двигател:
- 20
[quote="madmen"]Не знам въобще минус колко градуса е, аз съм единствената кола пред блока която пали в 6:30 сутрин. Поддръжка му е майката...
:
[/quote
Абе не знам дали си бил единствената кола която пали в 06,30, но аз се пробвах сутринта в 08,30 да си запаля мойта със супер зареден акумулатор ( зареждан цяла нощ ) и к'во мислите че стана А) колата запали. Б) акумулатора падна. ? Ам'чи разбира се акумулатора падна да му е.а м.....а :f_ckyou: . Сега съм го оставил да се зарежда цял ден и надявам се цяла нощ, та ега запали утре сутрин за да мога да го закарам да ми го сменят (акумулатора де) че днес не можах.

Абе не знам дали си бил единствената кола която пали в 06,30, но аз се пробвах сутринта в 08,30 да си запаля мойта със супер зареден акумулатор ( зареждан цяла нощ ) и к'во мислите че стана А) колата запали. Б) акумулатора падна. ? Ам'чи разбира се акумулатора падна да му е.а м.....а :f_ckyou: . Сега съм го оставил да се зарежда цял ден и надявам се цяла нощ, та ега запали утре сутрин за да мога да го закарам да ми го сменят (акумулатора де) че днес не можах.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе според мен проблемите ви НЕ са само в акумулатора. Супер нов-хипер як аку. да вземеш, ако колата е бангия - ЯСНО Е, че няма да запали. Недейте да обвинявате само акумулаторите. Помислете да състоянието на колата (няма свещи, няма компресия, запушен е карбуратора..... ей такива неща). Дали преди началото на зимата проверихте всичко?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”