110afn написа:Тая Кама пише ,че е всесезонна, а всесезонната е най-голямата смешка на света
И колеги, темата е за ГУМИ, а не кой какъв компромис е направил
И да не съм офф, с УГ 7+ ще бутам трета зима с 6мм грайфер и са меки още, пък ще видим
stefan4o написа:Хайде и тоя, нямало всесезонни гуми![]()
Тези знаеш ли какви са и как се казва моделът им? Най-вероятно не, щото според теб тези гуми не съществуват
rokera671 написа:110afn написа:Тая Кама пише ,че е всесезонна, а всесезонната е най-голямата смешка на света
И да не съм офф, с УГ 7+ ще бутам трета зима с 6мм грайфер и са меки още, пък ще видим
Няма всесезонни гуми!Има летни и зимни.И аз днес ще пообиколя ,ама нещо от рода на Клебер ,Корморан ,Дебица .По евтинички ,няма пара!!Ама още е рано ,аз ги слагам в последният момент и ги махам възможно най рано.
rokera671 написа:stefan4o написа:Хайде и тоя, нямало всесезонни гуми![]()
Тези знаеш ли какви са и как се казва моделът им? Най-вероятно не, щото според теб тези гуми не съществуват
Хаххах!!Знам ,че има ,ама толкова ще ти вършат работа!!
110afn написа:Тая Кама пише ,че е всесезонна, а всесезонната е най-голямата смешка на света
stefan4o написа:rokera671 написа:stefan4o написа: Много ясно, че ако живееш в Чепеларе или Пампорово всесезонната гума няма да ти върши работа.
rokera671 написа:И тука във Варна зимите станаха доста тежки .Не бих рискувал ,постоянно пътувам и нямам право да закъсвам.
Ivan_GT написа:А за този Клебер http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 43903.html нещо да кажете ?
Имам приятел който караше с такива 3 зими и беше доволен,но колата му е куатро....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Danube, fighter-interceptor, nikolay_v, rld и 73 госта