horaaaa pomagaite nai izpolzvaniq ot men ured v golfa dade fira
benzinomera se skapa daite savet kak da se opravq s problema mnogo e vajno za mene da go opravq sa kato e zabil neznam kade shte mi svarshi tunjata GOLF 2 CARB. 1.3 55K 88G
ПИШИ НА КИРИЛИЦА от gti
Бензиномер
:)
ами паля двг стрелката на бензиномера отива на средата на резерва и там си седи (забива) и да падне нивото на бензина стрелката не марда тва е 

- Golf 2GL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Eто, видя ли колко е важно да опишеш нещата. Щом мърда стрелката, явно проблема е от датчика, а не са кабели и т.н
Значи, под постелката в багажника е капака за резервоара, изваждаш кабелите и изваждаш поплавъка с датчика.
И ..гледаш къде е проблема, в датчика ли, поплавъчка ли не се мести.
Може да пробваш и таблото - откачаш жиците, даваш контакт и тая дето е от датчика я даваш на маса. Ако пак не мръдне стрелката, значи или амперметъра се е развалил, или пък стабилизатора за 10 волта.
Абе помъчи се, пък ще го измислим. Няма да те оставим
Значи, под постелката в багажника е капака за резервоара, изваждаш кабелите и изваждаш поплавъка с датчика.
И ..гледаш къде е проблема, в датчика ли, поплавъчка ли не се мести.
Може да пробваш и таблото - откачаш жиците, даваш контакт и тая дето е от датчика я даваш на маса. Ако пак не мръдне стрелката, значи или амперметъра се е развалил, или пък стабилизатора за 10 волта.
Абе помъчи се, пък ще го измислим. Няма да те оставим

e mersi de no
аз това упражнение го правих извадих поплавака струва ми се че бачка перфектно места го на горе на долу и стрлката си отчита точно
и като го сложа се скапва ама едвали така някой ще може да ми каже от какво се базика ще го мачим нещо и тва е
мерси все пак за мненията
и като го сложа се скапва ама едвали така някой ще може да ми каже от какво се базика ще го мачим нещо и тва е
мерси все пак за мненията
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”