Ето това мисля беше релето http://spellbound.snimka.bg/automobiles ... 644019.big
Най-добре извади алармата и махни капака, после пак я сложи както е отворена и чукни това реле да видиш то ли ще включи или другото над него.
Г3 не мога да дам на контакт, не е клеморед!
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Г3 не мога да дам на контакт, не е клеморед!
Благодаря ти много колега!

- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Пиши после какво е станало.
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Занесох я алармата на един жичкаджия в квартала за подмяна на това реле.В момента всичко е перфектно! Отново много ти благодаря колега!

- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
- hristo stankov
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател:
Колега предполагам контактния ключ ти е здал багажа. Отиди до някоя морга и поискал само контактен ключ и пробвай на място в моргата с твоята букса, където влиза в контактния ключ дали ще дойдат токовете. Ако дойдат си открил проблема.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
hristo stankov написа:Колега предполагам контактния ключ ти е здал багажа. Отиди до някоя морга и поискал само контактен ключ и пробвай на място в моргата с твоята букса, където влиза в контактния ключ дали ще дойдат токовете. Ако дойдат си открил проблема.
Да беше прочел темата или поне два поста над твоя щеше да разбереш, че проблема е открит отдавна и отстранен.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Май и при мен нещата клонят към алармата, а може би разхлабен контакт, но да си кажа първо какво ми се случи, а и да обогатя темата.
Става въпрос за двигател моно 1.8 - АБС. Не пожела да запали 2-3 мин. след като спрях и при загасянето нямаше никакви признаци за нещо нередно. Стартера върти, ще литне, но не запалва. Заслушах се, май не се чуваше звука на подкачване от бенз. помпа. На таблото не светва нищо, обаче от ключа за светлините си включвам габарит, светва и подсветката на таблото, радиото и другите прибори с подсветка. Вадя кабела от свеща на първи цилиндър и давам на маса, като в това време друг върти ключа на таблото, но искра няма. Въртях още няколоко пъти и се отказах, за да не се скапе акумулатора. Уговорих се с приятели да ме теглят. Измина около час докато дойдат и точно когато сложихме въжето и завъртях ключа, за да не се заключи волана по време на тегленото стана чудо, диодите на таблото светнаха и запалих.
Когато паркирах изчаках няколко минути и дадох отново на контакт, индикациите светнаха нормално и си запали. Сега не знам дали и кога ще се прояви отново.
В интерес на истината преди няколко дена се наложи да се проведат мероприятия по инсталацията, заради смяна на табло(с такова с МФА) и включване на допълнителни кабели, но след това карах и имах поне 7-8 запалвания без никакъв проблем.
Що е то?
Става въпрос за двигател моно 1.8 - АБС. Не пожела да запали 2-3 мин. след като спрях и при загасянето нямаше никакви признаци за нещо нередно. Стартера върти, ще литне, но не запалва. Заслушах се, май не се чуваше звука на подкачване от бенз. помпа. На таблото не светва нищо, обаче от ключа за светлините си включвам габарит, светва и подсветката на таблото, радиото и другите прибори с подсветка. Вадя кабела от свеща на първи цилиндър и давам на маса, като в това време друг върти ключа на таблото, но искра няма. Въртях още няколоко пъти и се отказах, за да не се скапе акумулатора. Уговорих се с приятели да ме теглят. Измина около час докато дойдат и точно когато сложихме въжето и завъртях ключа, за да не се заключи волана по време на тегленото стана чудо, диодите на таблото светнаха и запалих.
Когато паркирах изчаках няколко минути и дадох отново на контакт, индикациите светнаха нормално и си запали. Сега не знам дали и кога ще се прояви отново.
В интерес на истината преди няколко дена се наложи да се проведат мероприятия по инсталацията, заради смяна на табло(с такова с МФА) и включване на допълнителни кабели, но след това карах и имах поне 7-8 запалвания без никакъв проблем.
Що е то?
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Имаш ли лампичка на шофьорската врата до палеца?
- Dpop
- Двигател:
Не, нямам такава индикация до копчето за заключване на вратата.
Имам имобилайзер(с него пристигна от Германия), който беше прекъснат преди доста време и в момента съм с аларма(от фирма Ska) монтирана у нас.
Имам имобилайзер(с него пристигна от Германия), който беше прекъснат преди доста време и в момента съм с аларма(от фирма Ska) монтирана у нас.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Е значи нямаш такава фабрична аларма.
Другата я разкачи и ще разбереш дали е от нея проблема или я изключи.
А и тъй като сте сменяли таблото, може и там да има някакъв проблем.
Другата я разкачи и ще разбереш дали е от нея проблема или я изключи.
А и тъй като сте сменяли таблото, може и там да има някакъв проблем.
- Dpop
- Двигател:
След консултация с няколоко колеги от форума, нещата клонят към имобилайзер на допълнително монтираната аларма(в моя случай, в България), както ме насочи и sPellBouND. Все пак тази аларма е на около 12 г.
За протокола, вчера имах две запалвания без никакиви аномалии.
Предстои да се направи обстоен преглед, след което ще пиша.
За протокола, вчера имах две запалвания без никакиви аномалии.
Предстои да се направи обстоен преглед, след което ще пиша.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”