my heart iS iCe написа:Не е до колата, а до магарето зад волана! Единствени което знам, че колите с десен волан, плащат по-скъпа застраховка, но едва ли ще ги забранят! Едва ли този закон ще оправи войната по пътищата. Войната си е межу нас хорицата, колата се оправлява от човека, няма значение дали е с лява или дясна дирекция, всичко е до правилна преценка на ситуацията! Разбирасе аз не бих си купил кола с десен воланПредпочитам със среден
my heart iS iCe написа:Не е до колата, а до магарето зад волана!
vucata написа:Абе като гледам....доста хора си накупуваха за без пари резачки и си обърнаха сами воланите...така, че има и компромисен вариант
Петър Петров написа:Според мен е крайно време да се забрани регистрирането на коли с десен волан в нашата държава, а не въобще да не може да се движат по пътищата!
Петър Петров написа:Според мен е крайно време да се забрани регистрирането на коли с десен волан в нашата държава, а не въобще да не може да се движат по пътищата!
Aprilia написа:В Германия не са забранени защото там ганьо няма и на пръсти се броят колите с десен волан, в Англия важи същото за левия волан. Обаче в БГ-то куцо кьораво и сакато се качи на 'педалски' коли и почна да подава газ като съм в Пловдив или Враца понякога имам чувството че в БГ официалното движение е дясното
vucata написа:Това е ясно, но не можеш да ме убедиш, че не е по-рисковано с десния волан на двулентов път...Въобще гадно си е като цяло...единственото предимство е, че слизаш на тротоара и се качваш от него
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта