- 24H Uptime (сървър съм на няколко човека)
- Безшумен (спя в същата стая)
Важно за мен е да е в крак с модата и все пак да дава сравнително добри резултати на 3dsmax.....но най-важното е да издържа на безспирна работа

chefito написа:Значи за момента това което гледам е: ATHLON64 3000+/AM2/BOX + някакво GB дъно - Имат ли добра гаранция? Харда ще е с най-голямата гаранция без да ме е грижа за марката. На рафта имам наредени от всички марки....видеото също ми е далечна и неясна величина....сега се заглетах те са безбожно много на брой....
Maxee написа:chefito написа:Значи за момента това което гледам е: ATHLON64 3000+/AM2/BOX + някакво GB дъно - Имат ли добра гаранция? Харда ще е с най-голямата гаранция без да ме е грижа за марката. На рафта имам наредени от всички марки....видеото също ми е далечна и неясна величина....сега се заглетах те са безбожно много на брой....
Seagate са с най - голяма гаранция! Завидието съм ти написал. Gigashit не бих си купил. Погледни на Epox дъната
OldSchoolPassat написа:Захранване - задължително Fortron, просто енергоснабдяване го налага.
Купи си Box процесор, достатъчно тих е.
Сложи 512 рам, повече ако ти се наложи може винаги да сложиш
Дъното да има SATA
Харда - Seagate, 5 години гаранция са си 5 години гаранция пък и най-малко се чупят.
Наскоро продадох няколко машини с дъна FOXCONN, с вградени видео карти и саунд, ако няма да джъткаш игри ти ги препоръчвам силно в комбинация със семпромче на 2,8 -64 бита, боксТова е, пари да имаш и пей сърце
Vizor написа:Значи и аз да се включа.. не съм кой знае какъв експерт но съм се занимавал..
първо на какво си сървър ?
рутър или сървър ?
защо не сложиш един рутър и не забравиш за всичките мъки с 24h uptime ... + това uptime не зависи толкова от машината колкото от операционата система и от това как се поддържа компа...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта