Колеги и аз съм с въпростния проблем но чука от дчсната страна и чукането го осещам и леко на педалите след като изпука се предава леко на тях.Това се получава когато:тръгна рязко;връщам назад с навит волан и когато тръгвам напред
Pichove da vi svetna vsichki za pukaneto. Moita i e smeneno vsichko i puka otdqsno. Problema e v pruginite. I novi da slogite pak sha puka. Ne i se vtorachvaite za d ane puka iam smao edno reshenie vw porsche i originalni tamponi i lageri na makfersona i razbira se zdravi amortisiori. Predniq put bqh smenil vs vuv vw i nqmashe pukane. Sega smenih samo desniq tampon s shibanite menteta na euro 07 i ela da vidish kak puka i skurca. skurcaneto ot tampona, a pukaneto e ot pruginata zashtoto v nelicenziranite servizi i drug put sum go kazval v toq forum, nqmat instrumenti za okachvaneto na tezi koli. Schitaite ot golf3 i po novi. Koleloto stoi na specialen stend povdignato pri zavivane na tampona otgore i kolata e v horizontalno pologenie ima si neshta koito razni samouki bez obrazovanie maistorcheta chakashti da vzemat 50 kinta za minuti nemogat gi napraqt. Dori ne znaqt ka s esmenq spirachna technost na golf 4. Ako gresha popravete me.
При мен пукането пак го има, смених и подложките на пружините с оригинални но не сложих шайби понеже и преди нямаше.Но уви пукането пак го има и точно откъм горния край се чува при тръгване с навъртян волан.
Да съживим малко темата, имам го от около 3 месеца може и повече хванал съм се да го търся това досадно изпукване и то когато си иска на голф 4 ахф 1.9 тди. Нека някой от хората които са писали тук ако мернат темата да драснат едно коментарче конкретно morefi1 , luciano Сменям 3та рейка за малак период от време и се чудя дали това пукане не може да е причината за протичането им. Понеже когато се случи да изпука се усеща и във волана.
Здравейте аз имах същото пукане при потегляне спиране завиване сменях тампони но се оказа че задния болт на носача този който хваща носача за купето беше с разбита резба и слид като го смених пукането го няма колата ми е Голф 3 дано да съм помогнал
Здравейте, при мене проблема се оказа от лостовата система за скоростите там има една стоика на която се държи всичко и като се по разклати двигателя започва да трака все едно е нещо по окачването ..и аз смених всичко по окачването но се оказа че проблема бил на съвсем друго място...Дано съм полезен на някой с подобен проблем....;-)
Същият проблем и при мен. На три сервиза ходих, общо 15 дни седя колата да я гледат. Какво ли не сменяха и резултат никакъв. Пука си в завоите и това е. Пищиса ми от нея. Майсторите ли не разбират, колата ли е калпава.
Здравейте, при мен / колата ми е Голф 3 1.8 ABS / проблема с пукането се разреши когато смених предните лагери и сложих нови главини, преди това смених доста неща по предницата и нямаше никакъв ефект.