Да добавя неща, които направих до днес:
-сменено моторче на ключалката на багажника, не се заключваше и ръчно(изгоря и колата "спа" при приятел няколко дни)
-джойстик на огледалата
-нов пепелник(стария не се задържаше отворен)
-капак за подлакътник(старият беше разбит и тропаше досадно)
В момента е при
°niksi° за смяна на два носача и карета, пак при него ще се сложи и датчик за нивото на маслото, защото стария е ударен от нещо и не работи. Нова кора под мотора.
Поради много работа и недостатъчно финанси, ролките и ремъците ги оставям за следващия месец. Веднага след тях са дискове и накладки и ако всичко към този момент е наред с окачване и двигател, започвам с префасонирането на колата.
Няма да е тотален тунинг защото обичам фабричния изглед на колите като цяло. Обмислям цялостно пребоядисване за да не си играя поотделно да поправям надрани и ожулени места. Цвета евентуално ще остане същият
Исках да оставя оригиналните фарове, но след като разбрах, че въпреки, че са Хела са пластмасови, твърдо реших да ги сменям с такива с лупи.
Спрял съм се на този модел

Като ще се радвам ако споделите идеи. Твърдо отпадат всякакви "Angel eyes"! Идеята е разработка на БМВ и според мен стои добре само на тези коли. Не искам да изглежда като китайско менте на турски анцунг.
В последствие ще сменя и джантите, като ще съм много благодарен за идеи, защото не зная какво точно ще стои добре на комби. Визията, която ще търся там е на "rough neck" - яко, работно магаре.

Всякакви префинени и накичени джанти от "бегачки" и боядисани илиенски "красоти" отпадат. Пасата ще наказва на пътя, не пред огледалото
Надявам се всичките си идеи да ги реализирам бързо и с ваша помощ.