merso написа:Според мен Princegas е най-доброто.
Или се обосновавай или по-добре не пиши, най-доброто за какво ? За комбайна или за RF PF и др. такива 2Е3 ?
merso написа:Според мен Princegas е най-доброто.
stefan4o написа:Всички ЕКУ-та на ГИ комуникират с бензиновия компир, иначе няма как да бъде. Нали това е якото на ГИ всъщностТова ти го казвам чисто информативно, да не си помислиш, че случайно другите ГИ не си говорят с компа, а само тая на Романо
g-man написа:Не съм много вещ, но ще споделя опит - от 1500 километра карам с дюзи и компютър Романо, това което ме насочи натам е, че всеки един газаджия когото попитах, ми каза че Романо е най-доброто на пазара в момента и 75% от всички ГИ ги използват, въпреки че си слагат тяхната марка отгоре. Компютъра реално не е нищо особено, просто се мапва към горивните карти на ЕКУто на колата, не мисли, не разсъждава, не прави простотии, прото каквото му се подаде като информация от ЕКУто го използва, кривото в този случай е че няма настройки, единственото което имат в софтуера си е кога да се минава на газ (температура, обороти и т.н.), много е беден.
landir написа:Я вземи поразпитай и прочети за какво иде реч и не пиши глупости.Компа и софта на Романо са производство на АЕБ.То и сервизите са толкова като ти говорят такива глупости за софта.
landir написа:Може и да имат ама сега на БГ пазара какво се предлага?Като излезе на пазара тогава ще говорим.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта