9 часа е доста време,ако няма климатик - не повече от 4-5 часа и то ако се подмотваш
Маркучите - с такъв на метър няма да стане,защото те там имат едни извивки и ако е прав,ще напъва на щуцерите на радиатора и в даден момент от време ще ги изкърти (виждал съм как става,не е красива гледка).Продават се маркучи,които не са оригинални,но са си със извивките и си стават точно на мястото на старите (само трябва да си свалиш старите,за да имаш мостра или оригинален номер от старите).
Двете места,където знам,че има са следните - някой магазин от веригата на Евро 07 (продават боклуци ама маркучите не са лоши) и другото място е в Красна поляна.Ако идваш от моргата Италианеца в Овча Купел,подминаваш стария жп прелез,който е на пазара на Красна поляна и караш в посока към Константин Величков.На около 300-400м след прелеза гледаш в дясно - има магазин за авточасти,не много голям и не кой знае какъв на вид,пише разни неща и "водни съединения".Даваш им старите и те ти дават новите.Купувал съм доста такива и от 2-те места и не са лоши.Средната цена на бройка е 15-20лв.