Добър ден ! Искам да си запълня тези отвори на предната брония.Виждал съм че го правят във форума но незнам с каква смула или лепило се лепи парчето пластмаса,та да може да се изравни,китоса,че да стане все едно ги е нямало.Става въпрос за очертаните в червено: Ако може обеснете и как точно става за да не се напука кита или да имам други проблеми!
Ами така е, доста колеги от форума са писали точно по тази тема ! Пробвай с търсачката сигурен съм че има теми. Иначе процедурата до колкото си спомням е, че се взима друга броня и се режат парчета като се напасват по дупките на твоята броня и после леко с поялника минаваш върху тях за да се разтопи пластмасата и един вид ги залепяш и става като шев. После следва китване с хубав кит за да не се напука и при бояджията
използвай материал от стара броня. иди до морга, или авто сервиз (ще ти я дадат без пари) и си изрежи по точни размери. след това ги залепи отватре. на моят така се беше получило, че сеедно беше оригинален капак. не наливай смола, няма смисъл