Запълване на отвори на броня

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
anatoli128
Автомобил: MKIII T7847KT
Двигател: ABS
Контакти:

Запълване на отвори на броня

Мнениеот anatoli128 » Сря 03 окт 2012 15:47

Добър ден ! Искам да си запълня тези отвори на предната брония.Виждал съм че го правят във форума но незнам с каква смула или лепило се лепи парчето пластмаса,та да може да се изравни,китоса,че да стане все едно ги е нямало.Става въпрос за очертаните в червено:
Изображение
Ако може обеснете и как точно става за да не се напука кита или да имам други проблеми!

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Jeka
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: AJM++
Контакти:

Re: Запълване на отвори на броня

Мнениеот Jeka » Сря 03 окт 2012 17:16

Ами така е, доста колеги от форума са писали точно по тази тема ! Пробвай с търсачката сигурен съм че има теми.
Иначе процедурата до колкото си спомням е, че се взима друга броня и се режат парчета като се напасват по дупките на твоята броня и после леко с поялника минаваш върху тях за да се разтопи пластмасата и един вид ги залепяш и става като шев. После следва китване с хубав кит за да не се напука и при бояджията :drunk :да:

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

Re: Запълване на отвори на броня

Мнениеот lubo007 » Пет 23 ное 2012 10:17

използвай материал от стара броня. иди до морга, или авто сервиз (ще ти я дадат без пари) и си изрежи по точни размери. след това ги залепи отватре. на моят така се беше получило, че сеедно беше оригинален капак.
не наливай смола, няма смисъл

Върни се в “Направи си сам!”