IvailoOo написа:Разбери първо откъде ти идва проблема,пък после мисли за ремонти.Варианти - бол.
Аз питам за да съм подготвен, ако някой е имал такъв проблем да каже какво е правил ...
IvailoOo написа:Разбери първо откъде ти идва проблема,пък после мисли за ремонти.Варианти - бол.
IvailoOo написа:От мен да мине ще ти изброя най-често срещаните "фейлове" :
1. Зацапана геометрия - често срещан проблем,сваляш турбината и чистиш.Всичко друг0 е временно решение
2.Лошо управление на геометрията - вакууми,Н75,актуатор и тетака
3."Теч" - спукани турбопътища, от там се губи налягане и турбината пренадува и ей ти на...
Такива проблеми е имало поне всяко втори "TDI",не е нещо невиждано
bace_go6o написа:IvailoOo написа:От мен да мине ще ти изброя най-често срещаните "фейлове" :
1. Зацапана геометрия - често срещан проблем,сваляш турбината и чистиш.Всичко друг0 е временно решение
2.Лошо управление на геометрията - вакууми,Н75,актуатор и тетака
3."Теч" - спукани турбопътища, от там се губи налягане и турбината пренадува и ей ти на...
Такива проблеми е имало поне всяко втори "TDI",не е нещо невиждано
Възможно ли е да има "умрели" датчици по турбо пътищата и от там да си включва този авариен режим ?
bace_go6o написа:Скоро предстои пълно обслужване на колата.. След това преглед на турбото, и впоследствие вече раждане на нови коне![]()
stangero написа:bace_go6o написа:Скоро предстои пълно обслужване на колата.. След това преглед на турбото, и впоследствие вече раждане на нови коне![]()
а оправихте ли проблемите
vw7447 написа:И аз като bace_go6o имам подобен проблем на golf 4ka AJM при мен го прави обаче след 3000-3100 оборота на 5та и 6та на 4та не го прави това точно миналата зима ми я чистиха турбината дали пък тоя път проблема няма да се окаже друг.А да подчертая колата е с Чип към между 140 и 145 коня. Иначе колата си върви няма загуба на мощност просто на 5та и 6та като прехвърля тия обороти и влиза в авариен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта