Днес след прибиране от Свищов, колата/Г3 1.8 ADZ/ми направи следното нещо - на газ залепи 2200 оборота на свободна

и като я превключих на бензин веднага падаха на 950. Викам си я да я покарам десетина километра на бензин, дано се оправи... Да ама не

Явно записа яка грешка, защото не само, че не се оправи, ами при преминаването на бензин за проба, паднаха оборотите и угасна. Запалих я, но работеше зле на бензин вече. Викам си - оооо, е сега ще получи комоцио

компютъра. За проклетия, имах ключе 9 и ключе 11, но с приспособления успях да отвия клемата на акумулатора. Имам на газовото, което е Ловато емулатор, но явно нещо не емулира, както трябва

Изчаках малко, закачих и запалих на бензин - колата заработи екстра - вече го нямаше замислянето и бавното падане на оборотите. Изчаках на място да включи перката 2 пъти и покарах 10 км на бензин с 2500 оборота, да си се самообучава... Превключих на газ и там нещата чудесни - толкова бързо да падат оборотите от 2000 до 950 не съм я виждал, закова си ги.
Та въпросите ми са:
1. Да търся ли друг емулатор?
2. Добре ли е да се превключва в движение от газ на бензин? Дали това не шашка колата. Паля и гася на бензин, като цяло.
Когато се беше форсирала, разклатих моното да не смуче въздух от тампона, но нямаше промяна. Уредбата е нова на около 5000 км