Историята на един обикновен Голф Тройка

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Endios
Автомобил:
Двигател:

Re: Историята на един обикновен Голф Тройка

Мнениеот Endios » Пет 05 окт 2012 11:45

Абе май по това време вече бях на ускорителната писта към Пловдив, като се замисля, тя минава през Кольо Ганчево. Следващия път като ме засечеш свиркай, пускай аварийки, стреляй с флоберка по гумите за да отбия и да пием по едно. Кафе.

Потребителски аватар
smirkb0y
Автомобил: Seat Leon FR
Двигател: ARL+

Мнениеот smirkb0y » Съб 06 окт 2012 9:33

Евала колега за колата. Темата ти е яка и различна от другите. Хареса ми как си я направил, продължавай в същия дух. :beer

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Съб 06 окт 2012 22:37

Колеги, съжалявам за забавянето при качването на снимките на новата броня, но ми се отвори доста работа. Както и да е. Ето я на, мисля си, че изглежда направо страхотно.Има и снимка на новите мигачи. За сега толкова. Предстои работа по интериора на колата - черни пластмаси вместо посраните бели пластмаси, черен таван вместо сегашния. По принцип в центъра на тавана трябва да има избродиран един знак, но тапицерите ми нещо не им се рискува. Ще се търсят други тапицери ...

Ще се сменя и осветлението. Сега е гадно зелено, ще става агресивно червено. Плазма ли му викат, диодно ли е идея си нямам. Километража и той ще е плазмен. Набарах едни, които правят километражи по проект на клиента, тук някъде във форума им мернах сайта. Предстои подмяна и на копчетата. Замислил съм се да присадя бутониера от Мини Купър,много са му яки копчетата, като в самолет са малко, едни ретро стоят, но това не е окончателно.

Междувременно, търся си хубави хела фарове, предни, някой ако продава да свирка.
Прикачени файлове
IMG_1592.JPG
IMG_1593.JPG
IMG_1594.JPG
IMG_1595.JPG
IMG_1596.JPG

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Нед 07 окт 2012 17:57

Направо съм изумен как е станала бронята като знам как ти я дадох,качи някоя снимка на интериора да видиме как е станало :beer

Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Нед 07 окт 2012 18:25

аз съм от Кольо Ганчев квартала,ако се засечем с колегата може да се намери време за кафе,ама като гледам все е в движение :) поздрави за колата,започва да се оформя малко по малко

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Нед 07 окт 2012 18:49

Разбира се, че ще кача снимки на интериора, има си хас. А Кольо Ганчево ми е много любим квартал, 6 години си имах гадже от тоя квартал и ми е като втори роден дом един вид :)

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Нед 07 окт 2012 19:32

Виж какво случайно видях и се сетих за теб,забележи огледалата как са

559424_506314986046992_1124861539_n.jpg

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Нед 07 окт 2012 19:44

Мда. Нещо подобно търся. Въпреки, че малко по малко се разделям с идеята да се прибират автоматично. Много трудно ще намеря такива огледала, а истината е, че дясното ми огледало вече е прецакано и не може да се сваля надолу. Ябълката, която го държи, е заминала. Смяната на огледалата започва да става тотална необходимост. А и тройките нямат хубави огледала, все ми се струва, че пропускам ситуациите зад голфа заради ниската им видимост.

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Нед 07 окт 2012 19:45

Между другото спешно ми се налага да ремонтирам гърне. Някой да ми препоръча читав майстор на гърнета?

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Чет 25 окт 2012 21:08

Живо здраво, колеги, не съм писал по темата от известно време, но така или иначе по колата се работи и скоро ще има снимки, които ще хвърлят светлина върху:

1. Боядисани в черно пластмаси в интериора на колата;

2. Момо джанти. Мисля, че бях споменал, че съм си ги харесал и ги купих преди седмица. В момента са при Радо Боята за драстична промяна на външния вид. Дали ще ви харесат в новата си визия или по-ще ви хареса старата - коментирайте на воля;

3. Ел обзавеждане за предните стъкла на голфарата. Писна ми да правя предмишница от маструбиране и въртене на манивелата на стъклата. Сега ще правя предмишница само от маструбиране. Мързелива работа.

4. Предстои претапициране с черен таван, драстична промяна на осветлението в купето и на всичко що свети по арматурното табло

5. Плазмен километраж, по мой проект, от X tuners.Ако сте работили с тази фирма дайте препоръки дали са надеждни. На мен ми звучат надежни.

2013 започва силовият тунинг в следния порядък:

1. Спортно окачване. Койл овър /дано го написах правилно/. Мисля върху марката в момента. Билдщайн, Кони, ще видим. Бюджет - 1 500 лева;

2. Истинска спирачна система. Бюджет - 1 500 лева;

3. Цялостно решение за генерацията на колата. Бюджет 1 500 лева;

След всичко това започвам да досаждам с въпроси за смяната на двигател.

Междувременно моля за съвети и разгорещена дискусия в темата по горните три точки.

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Чет 25 окт 2012 21:11

Между другото съм в Стара Загора до около вторник. Предлагам сбирка на форум мембъри евентуално неделя или понеделник някъде, където може да се пуши. Телефон за контакт: 0888036999. Венци.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Чет 25 окт 2012 21:14

Endios написа:Между другото съм в Стара Загора до около вторник. Предлагам сбирка на форум мембъри евентуално неделя или понеделник някъде, където може да се пуши. Телефон за контакт: 0888036999. Венци.

По принцип има сбирки всяка неделя от 14:00, горе на паркинга на стадион "Берое". Заповядай! Можеш да следиш в темата в организационния раздел.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Чет 25 окт 2012 22:44

Точно вчера мислех да пиша в темата, че отдавна не си се вясвал, ама се въздържах. Препоръчвам ти 3-та точка да я изместиш за след смяната на двигателя. Иначе добре си го замислил...

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Пет 26 окт 2012 8:55

Идеално. Ако е готова колата неделя съм на берое

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Пет 26 окт 2012 17:07

Кулеги, нещо нямам търпение да пусна всичко наведнъж, както трябва да се прави, така, че сега ще визуализираме голфарата със старите джанти, след това ще приложим сравнителен анализ с новите джанти преди обработката, която тече в момента и утре, когато са готови, ще пусна снимки в окончателна версия. След това можете да плюете или да превъзнасяте на воля :)

И такаааа.

Когато купувах кожения салон от Иво Перничанина, загледах му момо джантите и си ги представих на моя голф. Аз като си представя нещо и гледам да се случи. Представям си и как съм собственик на Епъл и Майкрософт и Гугъл едновременно, и това ще стане. Но пак ще карам голфа.

Леко ще открехна завесата. Ръждивите барабанни спирачки ги боядисахме. Нито в червено, нито в жълто, нито в розово. В черно, дами и господа. Червени барабани, които имитират спортни спирачки е пълен смех, поне според моите твърде скромни естетически претенции.
Прикачени файлове
IMG_1614.JPG
Нови джанти.
IMG_1612.JPG
Нови джанти
IMG_1484.JPG
Стари джанти

Върни се в “Моят Volkswagen”