Здравейте колеги, преди 2 дни ми се появи следния поблем с голфетката (кабриолетче англичанка(за сега

)) - когато се опитам да си сваля шофьорския прозорец (съответно десния) от вътре с копчето не работи, не се чува и цъкането на релето което трябва да спре машинката при по голям товар, лявото стъкло си работи. първата работа беше да взема друго копче от моргата сложих го и съответно пак к.ур

(интересното е, че и копчетата за ел стъклата са обърнати на обратно

когато натисна копчето за дясната врата слиза лявото стъкло

) понеже колата има комфорт функция на стъклата слязох от колата и задържах ключа на позиция отключване и си свали стъклата, всичките и без никакъв проблем. вдигнах ги и пак ги салих с ключа и си работят без проблем

влизам вътре - контакт вдигам стъклото после пак се опитвам да го сваля с копчето и.. пак - трибуквения

мисля да потърся още едно копче евентуално да пробвам и с него, но все пак искам да чуя и вашето мнение преди да почвам да разглобявам

))
за протокола час и половина рових с търсачката и не открих същия проблем, може и в моя телевизор да е проблема, ако има таква тема ще съм благодарен да ме насочите.