Е заспах и аз,отдадох се само на каране и нищо не права..
И така днес реших малко да по направя някои неща и да снимам някой направени до момента макар и дребни неща.
След като приключих упоритото ядосване на тема карбуратор всичко се оправи,след като замених стария пиербург е нов! Сменихме го махнахме гадните ампули които струваха една торба пари за смяната сложихме един полуавтоматичен смукач и всичко заспа.Сега остава да сменя делкото и вакумния регулатор или както по точно се казва за да довършим започнатото.
А сега малко по външния вид.Преди известно време си купих фолио и затъмних стъклата,нещо което при мен е традиция да го има.

И тук там малко карбонче.

На снимките се вижда как са избелели веждите и други детайлни места.Захванахме се три момченца и започнахме да търкаме с паста,ето го и резултата.

Останах много учуден от резултата..

Това от тези последни дни от моята лятна ваканция.
А ето и работата от днешния ден,но снимки от резултата утре.На бързо фръкнах по гаджетата и забравих да снимам..
На първата снимка бях решил да ги направя полирани целите но после си промених решението и само зачистих ръждиците минах на водно и боядисах.

Всеки би ме питал защо не съм свалил цялата гума с джантата ами съм набутал вестници,ами поради простата причина че от топлината беше залепнала и не искаше да падне...

Толкова по джантите утре ще кача снимки какъв е резултата на мен ми допада много,сега си търся и червена лентичка да си направя кант,или мисля да го пръскам със спрей.
Поздрави на всички колеги от мен толкова с повече за без пари не мога да се похваля.