samo_pechka написа:Здравей градски . Според мен ти се "изпразва" помпата (ГНП-ето) и затова е така .Скоро може да ти се наложи да сменяш гарнитурки и симеринг на помпата- въпреки ,че теч видим няма.Може да си сложиш временно едно клапанче на входа на ГНП-ето ,да не се връща нафтата в резервоара . Провери си и клапана на гор. филтър и маркучетата за обратната нафта на дюзите Ако беше стартер- щеше да е проблем топлото палене , но това зависи и от акуто най-вече , провери си акумулатора в сервиз ,да видят стартовия му ток колко е !Може да е пътник ...
точно при мен беше същото както го е описал. в 1 сервиз ми рециклираха стартера, в 2 други ми препоръчаха да си сменя акомулатора с нов, което бях направил 2 седмици по-рано. в VW ми казаха да хвърля целия стартер и да дам 950 лв за нов. Цялата работа беше в това че тоя дето беше правил рециклирането си оставил ръцете и не сменил четките, а те се напукали и засядат в леглата си и не опират както трябва в ротора. и върти си пак (при студено трудно, при 2ро палене без проблем) миналата зима така си изкарах по сервизи заради това палене, то не беше препоръки, то не беше чудо.
накрая сам....