! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот mirror » Чет 11 окт 2012 20:59

Гледам аз човечеца с колелото ще пресича и намалих да мине и в тоя момент някакъв пенсионер с рено за малко да го отнесе щот е много трудно да спреш за няколко секунди :beat_butt2

http://www.youtube.com/watch?v=3742AXlK ... ature=plcp

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Чет 11 окт 2012 22:43

Днес един колега с огромен стикер на задния прозорец на клуба се изложи като кифладжия ...даже момичето, което возех ме попита и аз ли в този форум "бях"...

Та въпросния келеш беше до мен на локалното платно на Цар БорисIII , точно на моста на пробива ...на чисто червено зави в посока Константин Величков, засече няколко коли...освен че мина на червено, от локалното няма право на ляв завой, а само направо посока Пирогов!

Колата беше Голф III, цвят бордо ! Дори возеше малко момиченце отзад!

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Чет 11 окт 2012 23:31

Днес направих страшната идиотия .... на Тунела бях застанал в най-дясната лента следствие на което ми се наложи (НАЛОЖИ) да направя ляв завой ... пуснах си левия мигач,колегата от средната лента ме пусна и колегата от лявата лента ме пусна .... Сигурно съм изглеждал като пълния идиот,но просто беше наложително .... :? :? :?

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пет 12 окт 2012 8:27

Преди малко на кръговото при камбаните, посока Арена.Минавам кръговото и още веднага след него пускам десен мигач, защото след 500 метра ще отбивам към една фирма и пътя там е чакъл.Следователно трябва да намаля до към 20-30 за да мога да завия.Но един гей с обратен волан седи и се бута в бронята ми и не минава в ляво.Мигача ми мига и аз си намалявам - 80-60-40-20 аз си го наблюдавам в огледалото.После почна клаксони.... абе какво да ви кажа трагедия :D

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Пет 12 окт 2012 14:35

Ако имаш теглич, леко натискане на спирачките, а и по-рязко върши работа. Не е колегиално, ама лекува :012:

viking.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viking. » Пет 12 окт 2012 17:53

Мъдри решения на проблема,браво!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 13 окт 2012 11:06

Днес, аз бях идиота на пътя, или накратко казано, ме направиха идиот на пътя! Карам си в дясната лента, в двупосочна улица, и в двете посоки има паркирани коли, отдоло иде микробус, аз спирам и му давам път да мине между мен и паркираната кола отсреща, обаче в същия момент някаква мацка (тъпа овца) спира в насрещното платно, където бях осигорил място на този с микробуса, и заряза колата и си тръгна, и тоя с буса срещу мене, няма каде да иде, и ме гледа, аз в този момент поглеждам в задното огледало няма никой, поглеждам в ляво странично няма никой, давам леко назад, и се чу удар в нещо, слизам от колата, и гледам един с мотора зад мен, (Симсонче, не работещо, спряло точно до гредата, (Сляпата точка където не го хваща огледалото) тамън да му се извиня, тоя зе да се "Репче" викам му да се успокои и да викним полиция, почна да мрънка и да си гледа мотора, а то само няколко драскотини, вината си е моя, че не съм го видял, ма поне да работише мотора, той спрял в мъртвата зона, и ела го виш, да беше спрял посредата на колата, ще го видих, аман от специалисти на "Инерцията" и като му казах за полиция, запали мотора и си ходи, и от там разбрах, че няма никаква регистрация на мотора, нито НОМЕР! А и отгоре на това злобен да бие! А колко е сигурен, че този срещу него е на неговия акъл с нагласата, че ще остане набит! Не, че съм голям бияч, но при положение, че му се извиняваш да ти рипа на бой, е няма кой да го изтърпи! И не беше станало кой знае какво, леко чукване! (Тункване) Направо нямам думи, как ме изиграха, :screwy :? И от днес, си казах, път на ПАТРУЛКА И ЛИНЕЙКА И ПОЖАРНА, ако съм с предимство да се спрасяват! Не правя път на никой! facepalm

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Съб 13 окт 2012 12:36

Извинявам се! Грешката бе моя. :beer

Последна промяна от kofata на Съб 13 окт 2012 19:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Съб 13 окт 2012 13:36

kofata написа:Колегата с леденото сърце, ако на теб ти се наложи да те спасяват(пожарна, линейка или полиция) ще им дадеш ли път??? Пак мъдро решение!

Колега е написал,че само на МПС със специален режим на движение ще дава път ,когато той е с предимство ! Четете бре хора (ама не през ред) ....

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Съб 13 окт 2012 13:48

Днес е голям ден! Деня на VAG идиотите! Един с Туарег се наби от лявата лента на една боя между мен и предната кола, че да продължи направо, на шибаното кръстовище на стадион Спартак Вн. 300 м по нататък, един Разградски Резак с Пасат 4 правеше слалом между колите,които изкачваха баира пред автосалона на Тойота, завирайки ту отдясно, ту в насрещното. Колоната вървеше нагоре с около 70, а резака..не знам :screwy
И да не са капо и голфаджиите, един мангал с Голф 3 за малко да ми влезе в лявата врата на едно квартално кръстовище! А е още пладне! К'во им става бе scare

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 13 окт 2012 13:52

Преди малко в Карфур на паркинга ,Рено лагуна ,малко остана да ми отнесе предницата!!Човека се извини ,но ако беше станало ,си е е..ло ма...та!!Карай по бавно и се оглеждай ,не си на магистрала!!!
Не го причислявам към идиотите ,на всеки може да се случи ,но да се внимава повече на такива подземни паркинги .

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Съб 13 окт 2012 16:25

Поредния дето си мисли че светофарите не важат за него :banghead:

http://www.youtube.com/watch?v=ogtOfimh ... ature=plcp

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Съб 13 окт 2012 18:57

Колегата eminem94, не се надъхвай, човече, а свиквай с движението в София...
Не ми казвай, че си Дева Мария Света Вода Ненапита...
Знам, млад си, вЧепеляваш се и то прекалено, ама погледни в "своята паница" първо :да:
Правя ти забележка, защото всеки 4-5 пост в темата е твой, замисли се къде е проблема - дали ти си свръх праволинеен или сам се въвличаш в ситуациите? :wink:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пон 15 окт 2012 13:46

nosex написа:Колегата eminem94, не се надъхвай, човече, а свиквай с движението в София...
Не ми казвай, че си Дева Мария Света Вода Ненапита...
Знам, млад си, вЧепеляваш се и то прекалено, ама погледни в "своята паница" първо :да:
Правя ти забележка, защото всеки 4-5 пост в темата е твой, замисли се къде е проблема - дали ти си свръх праволинеен или сам се въвличаш в ситуациите? :wink:

Между другото, аз като млад шофьор без опит се впрягах на идиотите по пътя, но просто сега седя и им гледам сеира, няма за какво да се ядосваме... така или иначе, не можем да ги променим, всеки си има кола и книжка, за които отговаря... Колата не е просто средство за предвижване или забавление (за каквото го ползват повечето млади), а е и отговорност, не трябва да забравяме това!

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 16 окт 2012 16:51

Ами и аз си викам, че няма да се впрягам на Идиотите, ама какво да правя с "незнаещите Идиоти"?

Пресичам си ей сега, на Зъболекарска, там светва зелено и на колите и на пешеходците едновременно, и съвсем резонно за пешеходците зеленото е не повече от 5-6 сек, всеки надявам се се сеща защо, една жена с зелен пасат Б3 буквално ме заобиколи, ама не спря, след нея сиво Ауди 100 комби, кара бавно, викам си ще спре,....еми да спря, с ръка на клаксона, и ми вика през стъклото - "Ами червеното?", скъпи колега, това червено само преди две секунди беше зелено, аз вече съм по средата на улицата, може би според теб трябва да стоя до мантинелата и да чакам втори транш зелено за да си довърша пресичането ли??????????????

Върни се в “Пътеводител”