Днес, аз бях идиота на пътя, или накратко казано, ме направиха идиот на пътя! Карам си в дясната лента, в двупосочна улица, и в двете посоки има паркирани коли, отдоло иде микробус, аз спирам и му давам път да мине между мен и паркираната кола отсреща, обаче в същия момент някаква мацка (тъпа овца) спира в насрещното платно, където бях осигорил място на този с микробуса, и заряза колата и си тръгна, и тоя с буса срещу мене, няма каде да иде, и ме гледа, аз в този момент поглеждам в задното огледало няма никой, поглеждам в ляво странично няма никой, давам леко назад, и се чу удар в нещо, слизам от колата, и гледам един с мотора зад мен, (Симсонче, не работещо, спряло точно до гредата, (Сляпата точка където не го хваща огледалото) тамън да му се извиня, тоя зе да се "Репче" викам му да се успокои и да викним полиция, почна да мрънка и да си гледа мотора, а то само няколко драскотини, вината си е моя, че не съм го видял, ма поне да работише мотора, той спрял в мъртвата зона, и ела го виш, да беше спрял посредата на колата, ще го видих, аман от специалисти на "Инерцията" и като му казах за полиция, запали мотора и си ходи, и от там разбрах, че няма никаква регистрация на мотора, нито НОМЕР! А и отгоре на това злобен да бие! А колко е сигурен, че този срещу него е на неговия акъл с нагласата, че ще остане набит! Не, че съм голям бияч, но при положение, че му се извиняваш да ти рипа на бой, е няма кой да го изтърпи! И не беше станало кой знае какво, леко чукване! (Тункване) Направо нямам думи, как ме изиграха,

И от днес, си казах, път на ПАТРУЛКА И ЛИНЕЙКА И ПОЖАРНА, ако съм с предимство да се спрасяват! Не правя път на никой!