Niksi виждам че си точен.
Проблема ми е, че харчи повечко и когато тръгвам от първа или падна под 2000 об. трябва да задържам газта и малко даже да я върна за да тръгне колата нормално и набира яко.
Иначе се дави и забива и над 2000 об. При мене най- вероятно проблема е в тоя реглаж на актуатора(турбото е рециклирано)- развих контрагайката и оная другата реглажнаята я въртя, но искам да отвия целия актуатор и да го дръпна на горе за да видя колко е хода на целия лост и геометрията.
Обачена актуатора има три болта 10 мм. ама тоя в средата може ли да се отвие на место или трябва разглобяване на турбото ? щото не мога да го развия, пречи ми лоста - зад него е.
Има ли смисъл от това което искам да направя или да регулирам без да развивам актуатора ?
И без това се вкарах в филм като скъсах тръбето за маслото на турбото- и едвам го развих от ухото под тандем помпата.
Иначе боята по шпилката се личи че е по нагоре от контрагайката- тоест требе да свия хода за да дръпне по на горе лоста тая геометрия и да се направи по голямо налягане още от 1700 об. Сега се дави колата щото пръска нафта, а нема налягане от турбото.
Как да го регулирам без да пренадуе или да е ниско налягането като сега.
С повдигане на целия актуатор дали ще стане проверката на хода или няма смисъл щото не мога да отвия тоя болт по средата?
Тая геометрия винаги ли трябва да затваря до край или зависи от турбото колко е читаво и тнт. Тоест не ми е ясно как и колко трябва да е затворена геометрията и колко трябва да я дърпа лоста. Разбрах, че притваря за да може още от ниските да се върти бързо, ама тоя тънкия момент колко притваря ?
Кабел и от 40 лева ще ми свърши работа.
Слагах китайски нов дебитомер , катализатора е махнат, Н75 го чистих има си вакуумец- турбото си свири от ниски и като го изключа вакуума от актуатора и колата умира направо -проблема си стои!
Първо да си сменя белята с тръбата.
Колко кинта е това тръбе за маслото ?