rabotnika написа:Някой май прекалява с Еврофутбола![]()
Li4o ти пък що пишеш глупости? По времето когато Методи правеше сеата Келеша беше направил доооста повече дизели от Богомил да не казвам че сигурно Келеша като правеше дизели Богомил още не беше си и помислял що е то чип и кви са тия глупости за работа по МАП??? първата кола по мап беше моята и то защото аз исках така и Богомол ми праща сумати и файлове докато разбере как става е това ли е великия мапвр питам аз ?????
По времето когато Методи си правеше сеата Венци също провеше дизели
По времето когато Методи си правеше сеата имаше поне още 3 души които можеха да му го настроят
Не ми говори глупости
Да ви припомня ли кой се учи да настройва коли на Киро на голфа?????
Колко турбини строши Киро??????? Май имаше проблеми с настройката на горивота а????? Или това не е от значение айде да не навлизаме по надълбоко да спрем до тук че ще излязат още хора като Морфей и Пламен дето ще ревнат и те че нещо не им е наред е не ми казвай че на 100 коли една може да не е наред
Пък за апаратура що говориш не ми е ясно ако щеш с Галето работи ако щеш с Джениус или с китайския си БДМ все тая като софта е кофти
И аз да споделя нещо..Според мен на всеки мапер се е случвало,на някой клиент да му се счупи турбината,не вярвам да има такъв на който нито една кола да не се е счупила,но...Ако е без чип и пак се счупи,на кой ще ревете тогава,и ония от Германия ли ще изкарате балами,че 15 годишния ти голф(примерно) си искал за 300лв да го направиш така,че по светофарите да пушиш като кумин и съответно да задаваш на другите коли и да викаш ей колко малко гори и как върви..И някой хора започват да прекаляват с гаста и си мислят че карат атмосферна астра гси до червените обороти,ама така не се усещат че хората са напвавили тези дизели,не за бой,а за едно иконимично и прилично ускорение...Някой хора си мислят че мапера трябва да му е направил основен ремонт на таралясника,защото много добре знаем какви италянки караме,страхотно запазени,дет се вика директно от моргите ни ги карат,и после мапера виновен че колата се счупила..Еми според мен като слагаш чип трябва да си готов да изпуши бялото отзаде,все някой ден,обаче като даваме гас и показваме на другите как върви не мислим много за турбото,после кат гръмне мапера виновен,еми не мапера е дошъл при вас,вие сте го потърсили и вие си насите отговорноста,че ресурса на някой чарколаци си заминава доста по бързо,защото искате да вървяла така за 300лв...За подръшка въоще няма смисъл да говоря,някой слагат приста от 5лв,други слагат от 200лв,е пак ли маперите излизат виновни за дивотиите на хората,че винаги искат да минат тънко между капките,за тубо профилактиките пак ли маперите са виновни,че на някой не му се давало пари и за много още неща...И като искате вървене,според мен бензин-турбо,а не 110кс тди(примерно)и да искаме да я прайм 200кс,и после що заминавали турбините,който са бачкали 10+ години....Не искам да съм адвокат с поста си на никой,но когато тръгнеш да си помпиш колата,помисли преди това,а не когато се счупи,алл мапера че мапера,ами да не си ходил при мапера,и ако се счупи стокова без чип??