Здравейте колеги та проблема ми е следния когато включа усилвателя (обикновено сутрин) и пусна музиката няма никой (захранва само бас) като покарам 30-40 мин (или повече) изведнъж се включва ...и това го прави само на първо пускане (седяла е нощта и на сутринта) когато е седяла и я е напекло слънцето проблема го няма или е за много кратко време .Та въпроса ми е от какво може да се получава това да не би да му е студенко
Това с кабела и накъсо... Като пуснеш плеара и не се включи усилвателя отиваш отзад с една крушка или волт метър и закаш единят край на маса другият на remote.Трябва да светне,ако светне носиш стъпалото на ремонт ако не светне вадиш плеара и гледаш директно след него синьо бял кабел и пак спрямо масата на купето с крушка или волт метър!Ако няма никой,плеара на ремонт! Иначе така както слушам ми прилича на релето в усилвателят (ако е с реле естественно,може да е с електронен ключ).
Бушона си смени, този на захранващия кабел на усилвателя, близо до акумулатора. Евтините бушони, цилиндричните стъклени, понякога правят проблеми. Имах един случай - уж имам напрежение на усилвателя, но включа ли го и няма никой . Беше интересен и глупав случай.
Я да чуя? И не, не е с реле, не е с електронен ключ. Remote e сигнал за крак на чип, чипът е драйвер на импулсната част в захранването. Синия изход на плейъра е силно непрепоръчително да се товари с крушка. Марка и модел, ако е удобно. PS: сервиз, извинявам се нямам какво да кажа повече.
Последна промяна от bobocamaro на Пон 15 окт 2012 20:17, променено общо 1 път.
Еми тоя син кабел не знам за какво ми е при мен е вързано по друг начин като цяло иначе усилвателя е GTA 250BP11 на Blaupunkt а плеара е JVC а бушона ми е обикновен авто (дето са пластмасовите но си е здрав проверих го )
Значи проблема е че като пусна музиката нямам баса нали като мине време включва едната колона после другата после пак няма никой после и двете започват да насичат и изведнъж магически се включват и двете и от там нататък няма проблем ма това го прави всяка сутрин
Общо взето разбра ли какво ти казах? Ако не сваляй и усилвателя и плеара,носи ги в един сервиз и им кажи едно от двете неща не работи правилно.Изберете си кое да поправите!
колега и аз имах такъв усилвател бях си го купил чисто нов и той правеше същите мизерии след което изгоря подмениха ми го с друг(понеже беше в гаранция)и 2рия същата работа,ядосах се и го продадох в една заложна къща.Казвам ти нема да се оправи,това са боклуци.Ходих при най добрите които се занимават с музика в Плевен(ТОЯГА)и там ми казаха продавай го преди да е изгорял и този