Проект ААА Стара Загора : Възкресението

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Jivko7777
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект ААА Стара Загора : Възкресението

Мнениеот Jivko7777 » Чет 18 окт 2012 17:40

shanadjiqta написа:мерцедеса ЦЛК е 270,БМВ 530 д 231 с чипа ще е поне 260 :wink:

бмв-то е над 270-280... ама ей тей между нас казано mhihi

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Чет 18 окт 2012 18:15

Силен,слаб,лек не мога да разбера какво значение има нали са победи и то над сериозни машини.
Защо му омаловажавате резултатите?
Нали тази кола за това е направена,ако искате за ваш кеф да сложи 10 торби цимент и пак да се пуска?
Вие да не би като се пускате на драг да качвате 3-ма човека в колата или да товарите багаж facepalm ?

Потребителски аватар
vankoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vankoGTI » Чет 18 окт 2012 18:49

Искам да видя как само М-ката ще му вземе 10 коли че нещо не ми се верва тая работа :D Имам приятел с истинска М-3 Е-36 и си върви доста сериозно но времената на 400 м са малко под 14 секунди мисля че 13.8 беше дал на БМВ събора така че ще ми е интересно как ще завърши гонката с М-ката :D

G60

Мнениеот G60 » Чет 18 окт 2012 19:05

vankoGTI написа:Искам да видя как само М-ката ще му вземе 10 коли че нещо не ми се верва тая работа :D Имам приятел с истинска М-3 Е-36 и си върви доста сериозно но времената на 400 м са малко под 14 секунди мисля че 13.8 беше дал на БМВ събора така че ще ми е интересно как ще завърши гонката с М-ката :D

10 коли ,гледал съм го тоя филм :!: Един приятел се пробва срещу Е36 М3 преди месец и резултатът беше катастрофален за ВР-а. Колата е Г3 ВР6 2.8 със спортни валове 285/285 сгъстен мотор с метална гарнитура 0,6мм (заводската е 1,6мм) ремап във "Меднес" и генерация на 60мм.
П.П. БМВ-то също не е сток но мисля ,че не е пипано сериозно

Последна промяна от G60 на Чет 18 окт 2012 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Чет 18 окт 2012 19:18

G60 написа:
vankoGTI написа:Искам да видя как само М-ката ще му вземе 10 коли че нещо не ми се верва тая работа :D Имам приятел с истинска М-3 Е-36 и си върви доста сериозно но времената на 400 м са малко под 14 секунди мисля че 13.8 беше дал на БМВ събора така че ще ми е интересно как ще завърши гонката с М-ката :D

10 коли минимум,гледал съм го тоя филм :!: Един приятел се пробва срещу Е36 М3 преди месец и резултатът беше катастрофален за ВР-а. Колата е Г3 ВР6 2.8 със спортни валове 285/285 сгъстен мотор с метална гарнитура 0,6мм (заводската е 1,6мм) ремап във "Меднес" и генерация на 60мм. Нещата се развиха по следния начин: ВР-а дръпна на 1-ва с малко до края на 2-ра се изравниха и на 3-та БМВ-то му подаде големия бинокъл :deal

П.П. БМВ-то също не е сток но не е пипано сериозно,не мисля ,че е повече от 20-на коня над заводските.

Ти 10 коли знаеш ли колко е като време изобщо?
Това BMW има ли замерено време?

Последна промяна от Supawiza на Чет 18 окт 2012 20:30, променено общо 1 път.

G60

Мнениеот G60 » Чет 18 окт 2012 19:21

Supawiza написа:

Що ти знаеш ли?
Нямам представа дали е мерено БМВ-то или какви времена дава.
Впрочем почти нищо не знам за тази кола освен ,че е била 2.5 и е сложен мотор от Е36 М3

Последна промяна от G60 на Чет 18 окт 2012 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Чет 18 окт 2012 19:51

G60 написа:
Supawiza написа:

Що ти знаеш ли?

Ти ги пишеш тези понятия и мисля,че ти си човека който би трябвало да знае и да обясни на простолюдието.
И да имат тежест тези неща които пишеш може да го доведеш този самолет М3 да бие Теодор с 10 коли.
Смятам,че той няма да има нищо против да се пробва.

G60

Мнениеот G60 » Чет 18 окт 2012 20:05

Supawiza написа:
G60 написа:
Supawiza написа:

Що ти знаеш ли?

Ти ги пишеш тези понятия и мисля,че ти си човека който би трябвало да знае и да обясни на простолюдието.
И да имат тежест тези неща които пишеш може да го доведеш този самолет М3 да бие Теодор с 10 коли.
Смятам,че той няма да има нищо против да се пробва.

Аз кво пиша си е лично мои проблем!

Последна промяна от G60 на Чет 18 окт 2012 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 18 окт 2012 20:13

То че ще направи 10коли е ясно въпроса е колко време и колко метра ще са необходими.

Потребителски аватар
vankoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vankoGTI » Чет 18 окт 2012 22:15

Всичко се решава на чертата!!!Там падат всички митове и легенди :D И пак не вярвам да му вземе 10 коли най много 3-4 макс.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 18 окт 2012 22:18

[quote="vankoGTI"]Всичко се решава на чертата!!!Там падат всички митове и легенди :D И пак не вярвам да му вземе 10 коли най много 3-4 макс.[/quote]

На 400метра да, ама на по-дълга дистанция не се знае докато не се пробва :lol:

Потребителски аватар
vankoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vankoGTI » Чет 18 окт 2012 22:21

niikoo_1 написа:
vankoGTI написа:Всичко се решава на чертата!!!Там падат всички митове и легенди :D И пак не вярвам да му вземе 10 коли най много 3-4 макс.

На 400метра да, ама на по-дълга дистанция не се знае докато не се пробва :lol:

:да:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пет 19 окт 2012 0:17

Най-евтиният тунинг, за да ти тръгне колата е олекотяването, доколкото знам. Там пари почти не трябват.

2-ката била лека....ами ако трябва да го сложим в пасат тоя ВР и да му се посмеем всички колко ще го бият, защото тогава няма да откине и ще му се подиграват доста коли, които сега бие. Ще има да се хвали бих Астра 115-ка и Голф 3-ка 2Е.

Тогава репликите, ще са "ама ако се сложи в по-леко купе, знаеш ли какво ще прави или олекоти малко да живне".

Хората на драг състезанията се чудят какво да махнат, за да се по-леки. Не съм чул някой да каже "моята кола е по-силна ама ти си по-лек и затова ме биеш".

Идваш си с колата , пускаш се и се гледа кой е отпред.Всеки сам решава как да му тръгне колата. Дали като вложи 5-10-20-30 000лв. в нея и НЕ Е лека, а е стокова и си кара на климатик или като свали килограми и постигне резултати като да е налял доста пари в мотора.

После........."щял да му сложи 10 коли"...."щял" не е като да "му е " сложил, щото може и "да не му" сложи, а може и той "да му го" сложи mhihi

shanadjiqta
Автомобил: Audi 80 B4
Двигател: 1994 1z

Мнениеот shanadjiqta » Пет 19 окт 2012 19:45

много слагане падна някой да не забременее :D колеги нека спазваме добрия тон в темата,знам че вървя главно щото съм лек и ако пуснем същия двигател в купе на Файтон ще ме бият и голфчета 1,3 на газ.Но за мен няма значение защо съм бърз,просто се забавлявам да съм пред коли от гореспоменатите,като напълно осъзнавам и факта,че са сериозни.Но нека не забравяме,че ми предстои още по-сериозно вървене,все пак в момента карам с АБФ-ска помпа :wink: Радвайте се на живота,а не търсете под вола теле.
Между другото тия дни ме гласят на някакво Мицубиши Еклипс,но не знам още какви са му параметрите.Кой е най-сериозния мотор на тая бегачка?

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Пет 19 окт 2012 21:50

shanadjiqta написа:много слагане падна някой да не забременее :D колеги нека спазваме добрия тон в темата,знам че вървя главно щото съм лек и ако пуснем същия двигател в купе на Файтон ще ме бият и голфчета 1,3 на газ.Но за мен няма значение защо съм бърз,просто се забавлявам да съм пред коли от гореспоменатите,като напълно осъзнавам и факта,че са сериозни.Но нека не забравяме,че ми предстои още по-сериозно вървене,все пак в момента карам с АБФ-ска помпа :wink: Радвайте се на живота,а не търсете под вола теле.
Между другото тия дни ме гласят на някакво Мицубиши Еклипс,но не знам още какви са му параметрите.Кой е най-сериозния мотор на тая бегачка?

бе кво ти пука кви са му параметрите раздавай им бинокли че да може да те виждат :applause:

Върни се в “Силов тунинг”