maikalcho написа:stivenj написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=200805
ето за колегата тема за размисъл,прочети тук последния коментар и ще видиш ,че никакво поло е най-добре,смени марката просто.
това само при дизела ли се получава то голям ужас

Не колега,скоростите са калпави за всички модели на поло,средно 500лв,и то ако я намериш лесно и бързо,маховик-1200 демпферен ,997-обикновен,работата няма да я слагам ,зависи кой ще ти я прави,консумативите около работата също,без турбо с климатик е мудна,даже в градски условия я няма хич,ще я купиш за около 2500-3000-сметни какво излиза,веднага приготви нов акумулатор,иначе зимата си без кола,предполагам,че ще я вземеш от автокъща а там нов не дават , поне 160 лв.И мнооого нерви ,заслужава ли си .Аз ,като патил ти казвам ,че не си заслужава, а ти сам си решаваш.Мога да споря мнооого с когото и да е ,защото я имам от 5 години и съм я гледал повече от себе си,разсипник на пари е това.Спирам,че ако ти напиша и за ГНП ,ако ти се наложи да ремонтираш какво те чака, да не се гръмнеш.Не може 2-3 детайла да са по скъпи от цялата кола,това е безумие на немското автомобилостроене.