Една дилема

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vassilplp » Сря 08 ное 2006 0:53

защо не пробваш през Слатина->Подуене->Сточна гара->по прекия пут за гробищата->Военна рампа и си на кръговото за Надежда.
Аз миналата година бачках в една фирма на Бакърена фабрика, а живея ж Дружба-2, та по тоя маршрут отивах на работа.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 08 ное 2006 7:27

В младост откак разкопаха за метрото си е таковала таковата!
Писна ми.. преди ходих до университета за 2 ( ДВЕ ) минути през моста, а сега 15 минути не ми мърдат. А и целия трафик от Йерусалим сега минава пред блока ми та и паркирането ми прецакаха!
За щастие поне когато пътувам от/до работа не съм в пиковите часове..

Потребителски аватар
teddymc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teddymc » Сря 08 ное 2006 10:19

vassilplp написа:защо не пробваш през Слатина->Подуене->Сточна гара->по прекия пут за гробищата->Военна рампа и си на кръговото за Надежда.
Аз миналата година бачках в една фирма на Бакърена фабрика, а живея ж Дружба-2, та по тоя маршрут отивах на работа.

абе варианта не е много добър вече, аз пътувам по него в същите часове от надежда до окръжна и много задръстване около балкан стар, вече мисля за друг маршрут.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 08 ное 2006 10:22

kossel

това ти е перфектния път, който си избрал , правил ли си сметка колко време и нерви пестиш за сметка на малко повече км. път ?
това твоето не е дилема , а най-правилното решение ;) :) :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 08 ное 2006 10:24

аз също пътувам от Надежда до НДК, а някои дни до Младост/Дървеница, просто няма такива задръствания-Цариградско задръстено от Окръжна болница до Орлов мост...давай по северната дъга, докате не е станала ад и тя

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 08 ное 2006 10:33

И на мене щогоде всеки ден ми се налага да патувам София-Луковит, или София-Плевен, или се по таз магистрала, та се бях видял в приключение, обаче стигнах до извода че освен ако не е сутрин рано - към 5:30-6 - просто не си заслужава да се минава през центъра. И само по северната дъга си перкам (тръгвам от Овча купел обикновенно) доста е по далече обаче стигам с пъти по бързо. Единствения проблем е че има много представители на власта, ама си има цака и за тях:) Та горещо ти препоръчвам по околовръстното, дори не знам дали и като разход няма да ти излезне все тази :) А за нервите да не говориме :)

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Сря 08 ное 2006 11:02

:офф от известно време насам и в Бургас задръстванията станаха неописуеми. Сутрин от 7 до 9 е ад и вечер от 16:00 до 18:30 също. За да отида на работа сутрин с кола ми отнема около 20 минути преход от 7-8км. Вечер времето се удвоява, тъй като има ПОНЕ по 2 катастрофи на възлови кръстовища. За да стигна до работа пеша са необходими по 15 минути (нормален дори спокоен ход) при малко по забързана крачка стигам и за 10 минути. Единственото което ме спира да ходя пеша/с колело на работа е студеното време зимата :(. Но да кажа- тъй ше е тази зима :( лятото няма да му мисля тъй като и трафика става по голям с плажуващите.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”