защо не пробваш през Слатина->Подуене->Сточна гара->по прекия пут за гробищата->Военна рампа и си на кръговото за Надежда.
Аз миналата година бачках в една фирма на Бакърена фабрика, а живея ж Дружба-2, та по тоя маршрут отивах на работа.

Една дилема
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
В младост откак разкопаха за метрото си е таковала таковата!
Писна ми.. преди ходих до университета за 2 ( ДВЕ ) минути през моста, а сега 15 минути не ми мърдат. А и целия трафик от Йерусалим сега минава пред блока ми та и паркирането ми прецакаха!
За щастие поне когато пътувам от/до работа не съм в пиковите часове..
Писна ми.. преди ходих до университета за 2 ( ДВЕ ) минути през моста, а сега 15 минути не ми мърдат. А и целия трафик от Йерусалим сега минава пред блока ми та и паркирането ми прецакаха!
За щастие поне когато пътувам от/до работа не съм в пиковите часове..
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
vassilplp написа:защо не пробваш през Слатина->Подуене->Сточна гара->по прекия пут за гробищата->Военна рампа и си на кръговото за Надежда.
Аз миналата година бачках в една фирма на Бакърена фабрика, а живея ж Дружба-2, та по тоя маршрут отивах на работа.
абе варианта не е много добър вече, аз пътувам по него в същите часове от надежда до окръжна и много задръстване около балкан стар, вече мисля за друг маршрут.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мене щогоде всеки ден ми се налага да патувам София-Луковит, или София-Плевен, или се по таз магистрала, та се бях видял в приключение, обаче стигнах до извода че освен ако не е сутрин рано - към 5:30-6 - просто не си заслужава да се минава през центъра. И само по северната дъга си перкам (тръгвам от Овча купел обикновенно) доста е по далече обаче стигам с пъти по бързо. Единствения проблем е че има много представители на власта, ама си има цака и за тях:) Та горещо ти препоръчвам по околовръстното, дори не знам дали и като разход няма да ти излезне все тази
А за нервите да не говориме 

- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”