ALESYZ написа:
В касата на кое да е дружество и кога има 209 000 лева в края на годината?
Надявам се въпросът не е към мен? Защото нямам представа, отчетът си е техен...

ALESYZ написа:
В касата на кое да е дружество и кога има 209 000 лева в края на годината?
Ivo_Golf3_GT написа:Всичко в тази компания е за добруването на българите - един ден ще го разберете!
"Нашата цел не е крайният потребител, а комисионерите на пазара. Първо, търсим бизнес сътрудниците", обясняват от компанията. Клиентите й могат да станат нейни бизнес сътрудници, т.е. получават правото да канят други хора в структурата и да получават по 0.5% от тяхното потребление в обектите от системата за себе си.
По-малко от година по-късно компанията вече има 1200 регистрирани в системата клиенти и 150 т.нар. бизнес партньори, които имат права да регистрират нови членове.
timobb написа:...
timobb написа:Те всички имат пирамидална структура! Законни ли са???
timobb написа:И най-важното, не бъдете овце! Не търсете чуждото мнение! Имате глави на раменете - мислете! Най-лесното е да обиждаш и да плюеш. Има факти - правете си изводи!
timobb написа:Дано да съм Ви отворил очите поне малко! И все пак много плюхте, много хулихте, нека за да има поне някаква дискусия ми отговорете на въпросите! И поне малко се запознайте с идеите на компанията!
А тарикатите? Тарикатите най-вероятно са твоите работодатели, и на още много други хора, предлагат "сигурна заплата"(с която да си на ръба на оцеляването) и ти скъсват гъза от работа, с която ти носиш в поне 10-20 пъти по големи приходи на компанията! Искаш и ти да си тарикат ли? Не виси по форумите за да пишеш коментари, а действай, дерзай!
icoico написа:Абе не, не искам да съм тарикат. Още по- малко искам да се размножават тарикати като теб и както виждаш правя нещо по въпроса, жертвайки свободното си време.
p.s. Запознах се с идеите на компанията. Като решите да правите друго, освен да набирате бизнес- партньори, които да набират бизнес- партньори, които да набират бизнес- партньори,просто напишете payback card в гугъла. Даже няма да ти искам 3000 лева за този съвет.
timobb написа:Защо тогава компанията съществува, зоконово и реално, извършва дейност, има както търговски обекти за партньори, така и бизнес партньори, вързана е с НАП???
Моля те ,старши лейтанант от отбела за борба с оргонизираната престъпност, отговори ми!
timobb написа:Пирамиди ли са мобилните оператори в БГ, а и навсякаде по света? Незаконни компании ли са??
timobb написа:Защо тогава компанията съществува, зоконово и реално, извършва дейност, има както търговски обекти за партньори, така и бизнес партньори, вързана е с НАП???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта