http://www.thecrowgroup.com/swan_quad/. Тази чудесия, имала всякакви настройки на чувствителноста, възможност да я направиш нечуствителна за гадини, котки и псета
Помислих че е заради мишка...сложих 15 килограма на задействие и хоп.... пак така. Вкиснах се... намалих му чувствителноста.....сложих го и на 25 килограма..да не би някоя мишка да се разхожда по тавана на колата и да изглежда голяма....сложих всички сензори на отделна зона, тамперите и те и ...ха сутринта показаха че се е задействал пак този гад! Опитах се да сложа едно съпротивление на зоната....като EOL..обаче това чудо може да седи няколко часа и тогава се задейства по случаен принцип. Пише, че таз гад имала не рид-реле а "електронен ключ" за контакта...обаче каквото и да значи нещо ме нервира защото заварвам алармата да примигва (демек се задейства) без да свети нейния led - диод. Имали някой идея какво може да е проблема...може би монтажника е за ..."черпене" демек аз ? Но схемата е непретенциозна, както и целта на алармата..и все пак не става!
п.с сигурен съм , че е сензора. Местих го на друга зона. местих му тампера, слагах му мостче на "релето" да не би нещо да е от кабелите - НЕ! той е..хем работи , хем се еГава с тайфата...ако някой има идеи да казва...

и на тях
има и дни и нощи когато не се задейства... проверявам го сутрин, после вечер...и така на около 8-12 часа от "пуск до пуск"....

) той даже ми я показа и каза че често се случва този проблем с омекването на този тампер, фактически тази пластина като омекне и ти затваря веригата и все едно някой ти отваря датчика и оттам вече сиренета ти се задейства