Ако твърдо сте решили да налюбите иностранна девойка (защото ако сте решили, ама не е твърдо, нищо няма да се получи), преди всичко не бива да забравяте, че те обичат скромните, но надарени младежи.
Ето защо е препоръчително да започнете интимния разговор със скромната и неангажираща вниманието фраза:
1. ”The size dasn't meter”, или в превод: "Размерът ми няма и метър". След като по този начин сте пробили леда между вас (а с този размер можете да пробиете всичко), е време да я подготвите за предстоящия екшън с палавата фраза:
2. ”I am too poor for you” - демек "Приготвил съм един топор за теб". Ако Ви се стори, че е изплашена, или вземе, че извика нещо от сорта SOS ("ес о ес") - не се притеснявайте. Тя всъщност Ви казва, че предпочита позата "Задник о задник".
За да не ставаме прекалено вулгарни, ще пропуснем буквалния превод на идиома: "Put key on", като го заменим със звучното българско словосъчетание: "Приготви си там к'вото требва" (следва хитро намигване). След като се хвърлите в морето на любовта, най-вероятно ще се изправите пред два варианта:
Вариант А: попадате на девствена полупияна девойка. Просто й кажете: "Smell like a teen spirit" – ”Миришеш ми на спирт, о, тинейджърко!”
Вариант Б: попадате на нимфоманка, дето не Ви оставя да отдъхнете. Просто й кажете: ”No more cure for you” - "Няма повече кур за теб", или използвайте по-галантното: ”The pen is out”, което литературните критици превеждат като: "Пенисът е вън". Ако срещнете каквито и да са затруднения от езиков характер, които не са описани по-горе, просто знайте, че имате проблеми с оралната любов.
3. Много често, по време на секс със англоговорящ чужденец или чужденка, може да Ви се наложи да помолите партньора да не свършва още. За целта е най-добре да използвате израза: "Don't you cry", т.е. "Не достигай до край".
4. След секс, налюбената девойка с благодарност в очите ще промълви нещо от сорта на: "Thank you", но Вие, като истински мъж, трябва да й отговорите, че не очаквате благодарности. Използвайте израза: "Expect no mercy", демек "Не очаквам да ми кажеш мерси".
5. Много досадно е, докато сте застанали в известната от китайската любовна техника поза "Тигър нагъва жерав", или нейният грузински етимологичен еквивалент "Изотзадзе", по български казано "Задна прашка", девойката да заметне главица през рамо и да ви дудне на неразбираем за вас език нежности. В този момент трябва учтиво да я помолите да млъкне. Просто й кажете: "Why don't you try!", т.е. "Защо не си затраеш!"
6. Ако искате деликатно да предупредите нищо неподозиращата девойка, че се гласите за анални изненади, е хубаво да я подготвите, като й пуснете предразполагаща музика.Подходящ за това е албумът на Рони Джеймс Дио "The last in the line", който музикалните критици в България превеждат като "Последния в лайната".
7. Ако изпаднете в ситуация, когато девойката въпреки титаничните си усилия, не може да Ви накара да свършите и вземе, че изпадне в депресия и започне неистово да плаче, трябва да й обясните, че за вас оргазмът не е най-важното нещо.
Кажете нещо небрежно от сорта на: "Карай да върви", което на английски звучи като "Drive To Go".