Мерси, колега. Но аз съм я поръчал, само дето няма кой да я достави. Нещо ми върви с тия интернет поръчки. И до Xtuners ходих. Момчето не беше там... После се разбрахме вчера да ми прати подстветките за стрелките по куриер. Каза че ще ги прати, но все още нищо не е пристигнало.
Вчера се заиграх с дисплея на климатроника, защото ме дразнеше толкова много светещ. Разглобих го изоснови. Е оказа се че не е на абсолютно същият принцип като дисплеите на километража. Ще трябва да мисля как да го корегирам, но засега резултата ми харесва. Първо се опитах да сменя зеленият филтър на подсветката на дисплея. Оказа се че е със двойно залепващо тиксо и ме хвана страх да го разлепям, защото влакната осветяващи го са доста нежни...

Затова реших просто да залепя отгоре му червеният филтър. След това свалих поляризиращият филтър на дисплея, изчистих го от лепилото и го обърнах. После сглобих дисплея и платката.

След това си смених зелените филтри с червени такива, за да и подстветките на копчетата станат червени.

Сглобих целият панел.

Вечерта като си тръгвах от офиса, го монтирах и

- нямаше подсветка на дисплея. Копчетата светеха в червено, но не снимах така с не работещ дисплей. Днес сутринта преди да тръгна го откачих и се оказа, че просто едната жичка на една от крушките не дава контакт и тъй като са вързани последователно, затова не светят. Наместих жичката и воала.

Довечера ще го снимам и на тъмно, но дисплеят определено не свети в червено. Някакви сиви излизат символите, но пък засега така е добре.
Надявам се днес да ми дойде и подсветката за стрелките, за да оправя и километража най-накрая.