Golf 3 CL 92 филтър парно (купе) въпрос ?
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Golf 3 CL 92 филтър парно (купе) въпрос ?
Предварително се извинявам за създаденото неудобство в случей, че има друга подобна тема или не съм нацелил раздела. Порових в търсачката, но незнам дали, защото съм влязал от телефона не мога да се оправя и да намеря конкретно "решение" на "проблема". Та по темата... Реших да погледна под корите на чистачките, да видя за какво става на въпрос и евентуално да почистя, да сменя филтъра на парното (купето). Първоначално махнах някой от тапите и внимателно надигнах. Гледката, която се разкри пред мен породи някой въпроси. Вярно, че колата е 92 набор и е CL, но там би трябвало е филтъра нали? Поразпитах познати, питах в 1-2 магазина и ми показват някакъв голям филтър, който в моят случей незнам как ще се закрепи. Възможно ли е да има два вида филтри и аз да съм някакъв по-малък да речем? Или нещо е преправяно при мен? Или просто ми липсва една рамка, която защипва филтъра както ми каза един приятел... Но самия филтър нали си има нещо като кутия под него, а това което имам аз е по-малко (или поне така ми изклежда) от самият филтър. Надявам се да сте ме разбрали за какво говоря и ето снимки (дано съм успял да ги кача) 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Golf 3 CL 92 филтър парно (купе) въпрос ?
Да колега, сега колата ти няма филтър, а мрежа против врабчета и гугутки оригиналдъ...
и аз бях така.
Купува се примерно от кола на части е най-рентабилно, самата поставка респективно и нов филтър, отщипва се старата мрежа и се поставя новата с филтъра.
Ето моята кола как изглеждаше вечес поставена поставка:

И тема за конкретния въпрос колега:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&p=3217907

Купува се примерно от кола на части е най-рентабилно, самата поставка респективно и нов филтър, отщипва се старата мрежа и се поставя новата с филтъра.
Ето моята кола как изглеждаше вечес поставена поставка:

И тема за конкретния въпрос колега:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&p=3217907
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Сега над тъмната Индия ми светна лампата
А иначе от Венто дали ще е 1към1 поставката? Че има едно на части наблизо само рамката дето защипва филтъра или му липсваше или беше счупена, но поставката е там 

Последна промяна от G-HELL на Чет 01 ное 2012 3:57, променено общо 1 път.
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
здравей колега мисля че на вентото трябва да е същото моя голф е същия като твя и направих точно както е описал колегата и всичко е ок 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”