b3 1.8 g60 бензин да те Удави, ток да те Убие и не пали

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Re: b3 1.8 g60 бензин да те Удави, ток да те Убие и не пали

Мнениеот refresh4o » Съб 03 ное 2012 22:16

това, че дава искра от бубината не е критерий за здрава такава. Свали я и я огледай за пукнатини, в момента моята е такава и вече както става хладно и влажно се върти по 10мин с по 100 припалвания докато запали.
п.п имобилайзера може да ти е в ключа като моя и само когато въртиш с него ключ пали, когато я оправиш живот и здраве ако имаш резервен ключ пробвай да запалиш с него и ако запали и изгасне значи имаш или другия вариант ако нямаш отвори си пластмасата на твоя ключ и виж вътре за еййй такъв чипИзображение

Потребителски аватар
shareez
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shareez » Нед 04 ное 2012 9:44

колега и аз съм с такъв автомобил по скоро има някоя дюза останала отворена от там пада налягането в рампата а отворената дюза мие цилиндъра и бензина отива вкартера

Потребителски аватар
StariaPassat
Автомобил: Passat b3
Двигател: 9A 1992

Мнениеот StariaPassat » Нед 04 ное 2012 19:26

Днес открих, че от разпределителя сълзи бензин върху въздушния филтър. В някои от опитите клапата чатка в крайното си високо положение, защото няма натиск от шилото (не знам как се казва) което тя трябва да бута нагоре (навътре). Дюзите пръскат на цели моменти. Чудя се дали не набутва въздух в разпределителя...

Да ви кажа, не знам защо се набутах в чужда тема, но ще се радвам ако ми кажете дали някъде поправят разпределител, дебитомер или както се казва. Идеята за закупуване на друг не ме кефи :(

Потребителски аватар
StariaPassat
Автомобил: Passat b3
Двигател: 9A 1992

Мнениеот StariaPassat » Пон 05 ное 2012 13:33

На печелившите - Честито!!!
Оказва се, че буталцето което се набутва в дозатор-разпределителя, се движи в кожухче (гилза), която има неуникалната възможност да се износва. Като се опитам да си спомня кога беше 1992г., мисля, че е нормално това да се случи точно на мен :shock
Лошото е, че май не подлежи на смяна... и ще трябва да проучвам пазара за друг разпределител на тая щайга.

Благодаря ви за посочените вероятности за причинителя на повредата, те наистина се оказаха доста :да:

Върни се в “Passat”