black arrow написа:а може ли фаровете да се направят както някои коли да се включват няколко секунди след като запалиш':lol:'
Не се стърпях

black arrow написа:а може ли фаровете да се направят както някои коли да се включват няколко секунди след като запалиш':lol:'
pit написа:Не се стърпяхhttp://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1023943 Много добро заглавие има тази тема
pumukal написа:
А най-лесно е да си свържеш един зумер към светлините......
Аве още по-лесно ще е да си сложиш една бележка "Фаровете" както видях оня ден в една кола
joro9 написа:Здравейте колеги,цяла седмица чета във форума по темата за фаровете и за сега неоткрих нещо за нас любителите мераклиите,което с ваше професионално обяснение да се справим. Има сложни и не толкова схеми,но ясни не.Кое какво е в схемата,кои кабели да режем.Би ли някой от Вас знаещите си направил труда попдробно,ама подробно да опише.
L&R написа:Bosss габарити без контакт не ти ли трябват(всичко се случва), а и реле директно на D+ знам ли
joro9 написа:Благодаря ти колега BOSSS,колата ми е тройка но предполагам че с твоя помощ ще се справя.Благодаря
joro_tt написа:Като натиснеш ляв или десен мигач без значение при мен светват всички габарити без да си на контакт.
Това ти са "сайд маркерите", по принцип трява да светват габаритите само от едната страна, на която ти е включена ръчката за мигачите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта