Здравейте!Имам голф 2 GT, двигателя не знам какъв код е. Проблема ми е в карбуратора. Няколко колеги от форума се опитаха да ми помогнат, но безрезултатно. Проблема, до колкото си мисля е в ел. смукача, на Pierburg 2E (2e2 незнам на него пише само 2Е), който майстора ми каза, че бил от 1.3, а голфа ми е 1.8. Аз съм 3ти собственик, предния му махнал инжекцията и сложил карб. Кфо прайл не го знам. Колектора е от инжекциона. Проблема е в паленето. Пали от 3-4 път с помпане, после трябва да поддържам с педала на газта 2000-3000 оборота докато загрее колата, ако пусна педала на газта моментално изгасва.Когато е загряла пали от раз без проблем. Тази седмица ходи на майстор промил гопочиствак, какво ли не правил( майка ми взе колата от него и така не го питала какъв е проблема на карба...

) пак трябвало да се загрява. След като загрее колата няма проблеми, но при температури близки до 0 градуса 5-10 мин да гориш бензин на 1 място не е много приятно. Тъй като неудачните майстори знаят само как се сменят накладки и гуми, решили да вземат и моите пари, та успяха.Освен това ми предлага да паля на бензин и да сложа газова уредба, че да подгравям пак 10 мин на бензини да включвам газ, да му изръся 1 камион пари...Замислил съм си да слагам нов, познавам човек който може да ми го сложи, но не знае какъв трябва да търся. Надписите по карба ми са:
Pierburg 2E
030129 016B
VW/AU 5 241
Нямам идея какво означават тези цифри. Двигателя е 1800 кубика. До колкото знам заводствени голфове 1.8 с карбове няма... Помогнете какъв карб да търся, че да ми захранва двигателя и да не давам пари на вятъра по някакви сополи, които гледат да вземат парите на хората.Всякакви съвети ще са ми в полза. Да кажа, че хал хабер си нямам от механиката на колите. Горе-долу знам частите по моята кола.Също казах, че колектора е от моното, та какво ще кажете за връщане на моното и каква пара ще ми струва и струва ли си парите ?