Голф 3 АБФ върви когато иска ...
-
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател: 2.0 16V ABF 1997
Голф 3 АБФ върви когато иска ...
Здравейте колеги от скоро съм притежател на Голф 3 АБФ-че. Колата е Юбилейна .. Проблемът е такъв, че върви когато иска има моменти в които много дърпа има моменти когато е много мудна ... забелязах че като е на 80 градуса го прави това почва да си върви както трябва стигне ли 90 и край ... някой път и на 90 градуса пак върви стабилно... Някой срещал ли е такъв проблем ???
- Stoqnov_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 АБФ върви когато иска ...
Сподели повечко неща, колега. За да може някой да ти даде съвет или конкретна насока, където да търсиш проблема трябва да се даде повече информация за колата при проявил се проблем- примерно от къде е заредено последно нафта, или скорошни интервенции по газовото и т.н., всичко това има значение.
-
Мм пробвах го това нещо откъдето и да заредя същата работа това което забелязах е само за температурата което съм написал ...
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бих казал "избил" кабел за свещи
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Или пък температурен датчик ...
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Stoqnov_ написа:от къде е заредено последно нафта, или скорошни интервенции по газовото
нафта+газово

- Stoqnov_
- Автомобил:
- Двигател:
Към последният колега, който ме цитира- но без ехидната емотиконка, разбира се- прочети добре, какво съм написал- давам пример, че трябва да се даде повече информация относно проблема, а буквалното- което явно ти разбираш- нафта плюс газово- пак има, една от колите на наш колега е така. Но за да го направиш, не е нужно само да четеш форума.
А към колегата, който има проблема - избил кабел за свещи също е от възможните причини, до доста слабо вероятна. Температурна амплитуда от 10 градуса е трудно, но не и невъзможно да даде отражение. Принципа на избил кабел е - или работи, или не. При свещите е малко по-различно, където вероятността да даде отражение е по-голяма. Имам доста случаи, но са обратни- когато колата е студена, работи кофти, като загрее- работи по-добре. Но задължително свещите трябва да се проверят, тъй като са просто консуматив. А колегата- niki1_j ти каза една от по-вероятните причини.
А към колегата, който има проблема - избил кабел за свещи също е от възможните причини, до доста слабо вероятна. Температурна амплитуда от 10 градуса е трудно, но не и невъзможно да даде отражение. Принципа на избил кабел е - или работи, или не. При свещите е малко по-различно, където вероятността да даде отражение е по-голяма. Имам доста случаи, но са обратни- когато колата е студена, работи кофти, като загрее- работи по-добре. Но задължително свещите трябва да се проверят, тъй като са просто консуматив. А колегата- niki1_j ти каза една от по-вероятните причини.
-
Благодаря за инфото колеги ще ги проверя тия неща да видим как ще е ..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”