Pasat B7 мнения 2.5 бензин

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Pasat B7 мнения 2.5 бензин

Мнениеот Ljubon » Чет 15 ное 2012 12:03

Тук май има някаква игра. Същият Пасат се продава от друг търговец, назовал се "частно лице", като моторът вече не е 2.5, а 2.0 и номерът на колата е скрит. :012:
http://www.cars.bg/u833870

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Чет 15 ное 2012 13:14

Джамбази.от автокъща кола НЕ

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 15 ное 2012 18:10

Да, има някаква шашма покрай тая кола. :да:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 15 ное 2012 18:16

Я разпитай в Официалния части за това дали имат , щото имам сериозни съмнения.... ДА не се окаже че за съединител ще чакаш 2 месеца и ще е 2000лв без ДДС: )

pavel_andreev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavel_andreev » Пет 16 ное 2012 0:54

Това е Passat NMS. Самият производител казва, че е NMS, а не Б7. Колата е по-дълга с 10 см от Б7 и е много, много различна ! По принцип VW произвеждат и продават в САЩ ... ... по-лоши екземпляри от тези в Европа. До скоро на тези автомобили не слагаха дори климатроници, а само климатици. Петцилиндровите атмосферни двигатели на VW принадлежат на миналото. Гамата електронни блокове в този автомобил са от предпоследното поколение. Цената от 37000 лв. за този автомобил е много висока за България, а сигурно и автомобила има проблеми, щом е продаден и изнесен от Америка. С това базово оборудване там е струвал не повече от 27000 лв. като нов. И още много неща ще трябва да му се пренастройват или сменят - по различен начин се държат фарове, мигачи, FM радиото сигурно няма да работи добре, и др.

Последна промяна от pavel_andreev на Пет 16 ное 2012 8:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Пет 16 ное 2012 1:44

Може би това ще е изчерпателен отговор за колегата да реши какво ще направи за по напред. :beer

Aimbotfan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aimbotfan » Съб 17 ное 2012 17:42

Аз пък си мисля, че щом има български номера, значи е минала технотест. Следователно няма да има нужда от много изменения как работят фаровете и т.н.
И все пак, не препоръчвам да се купува въпросната кола ;)

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Съб 17 ное 2012 17:46

Ljubon написа:Тук май има някаква игра. Същият Пасат се продава от друг търговец, назовал се "частно лице", като моторът вече не е 2.5, а 2.0 и номерът на колата е скрит. :012:
http://www.cars.bg/u833870

Според мен става въпрос за две различни коли.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 17 ное 2012 19:24

Soze13 написа:

Според мен става въпрос за две различни коли.[/quote]

Викаш,вземали са 2бр.,направили са им пакетна цена,през Атлантика в контейнери и хоп-във Варна и двата?
Нещо не ме кефи тая колица! :drinking:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 17 ное 2012 19:42

Аз лично с този не бих се и снимал,да не говорим,че е оглозган и прекалено грозен.Още повече,че хамериканските модели са пълно дърво и са доста по-калпави от европейските.Бягай от тая кола,като дявол от тамян.

Искаш икономия -вземи си Б7 на метан.
Искаш Б7 като цяло-отиваш във ФВ Варна и си избираш.1.4 не си мисли,че е жигулски :Mr Green Fun ,ама като ти се дават пари-харчи си ги.

ltolev
Автомобил: VW Multivan T5
Двигател: AXE 2005

Мнениеот ltolev » Нед 18 ное 2012 10:19

Здравейте колеги!
Аз не виждам драма в цялата история. Въпрос на вкус е избора на колата. Може за някои да е грозна, а други да я харесват повече от всеки друг модел. Видно от американския VW този модел е предлага само с този вид мотор и стартовата цена е около 21 хиляди долара. Друг е въпроса дали същия този мотор е харесван или не. Абсолютно НЕ се съгласявам с Вас, че моделите произведени за Америка са некачествени. Знам го от личен опит, защото вече три години карам точно американски Пасат Б6. Да, може би са по-постни, както каза колегата Андреев, но ако си харесаш определена кола и можеш да направиш компромиси с екстрите по нея.....значи е твоя! Вярвам, че всеки един от нас иска да се вози в чисто нов автомобил, но не всички имат тази възможност. И от там нататък започват компромисите....било то за кола или за нещо друго. След покупката винаги може да се дооборудва и накичи колата, естествено е поскъпо така.
Колегата, който каза че колата е преминала през Технотест има право! Щом е минала от там и е регистрирана, според мен всичко е наред и може спокойно да се движи по пътищата. Друг е въпроса дали така стоят нещата в Щатите. Преди да купя моя автомобил аз също се притеснявах дали това, което виждам е исина. Дали е тази година на производство, истина ли са километрите на километража и т.н. Хубавото е че в Америка на всяка кола/доколкото знам/ се прави история, от мястото на призвеждане, представителството в което е продадена, от кого е закупена, за какво е използвана/лична употреба, рент-а кар и т.н/, всяко посещение и причината за него в сервиз и съответно километрите, ако е имала удари и кога е станало това и дали е изплатена от застрахователя и/или бракувана, ако е изнесена от страната също кога. Тази история на автомобила може спокойно да бъде "снета" от интернет...естествено срещу заплащане. Преди три години аз изтеглих тази история за автомобила ми и в всичко беше както бе описано от продавача тук в България.
Така че към колегата, който се двуми за колата. Ако наистина ти харесва и я искаш, избирай внимателно дай боже всичко да е наред и автомобила, който си харесал да е ТВОЙ!

Успех :да:

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Вто 20 ное 2012 18:21

Внос от US с Кюстендилски номер и се продава във Варна mhihi

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Сря 16 яну 2013 16:40

Мисля че е същия Пасат http://www.cars.bg/u935011

kiromastera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiromastera » Сря 16 яну 2013 19:27

То да беше само тия разминавания, дето ги описват колегите... Има и още:
- Къде по-точно ще възпроизведе картина описаната екстра "DVD/TV"? Като гледам интериора, не виждам такъв дисплей;
- Къде са бутоните за описантата екстра "подгряване на седалките"? Няма ги на централната конзола, където трябва да са;
- Къде са сензорите на описаната екстра "парктроник"? По броните определено ги няма;
- Къде е лостчето за описаната екстра "автопилот"? Няма го при волана, където трбява да е;
- Може да се стори тъпо на някои колеги, но защо кола с бензиов мотор е със стелки с надписи "TDI"?

Лично аз, дори и да съм имал интерес към тази кола, тези разминавания ще са ми достатъчни да избягам с 200...

gamble
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gamble » Сря 16 яну 2013 19:34

Аз само не разбирам как така искате кола над 2.0 и се чудите колко ще е разхода :shock Е няма да е малко :lol: Ай разбирам да се чуди човек между 1.8 / 1.6 бензин срещу 1.9 / 2.0 дизел. Просто ми е странна тая тенденция. Колега, ако имаш да меткаш 30-40 хилки... то нека гаргата да е малко рошава: http://www.weltauto.bg/?go=offer&p=deta ... ferId=1382

Върни се в “Passat”