Здравейте момчета ,появи ми се следния проблем след като си смених антифриза - появи се едно каркорене в таблото отпреде...Колата не загрява стои си на 90 градуса и не мърда ни нагоре ни надоло ... Като се поразровихме установихме ,че големия кръг е студен - маркуча от БЛОКА към радятора доло в дясно (като стойш пред колата) и антифриза в разширителното казанче са студени при кола на 90 градуса... Посъветвах се с разни хора и ми казаха ,че термостата отваря на 87 градуса и маркучите на големия кръг и течноста в казанчето трябва да са топли! Е да ама не... Реших, и днес купих термостат ,смених го покарах 15 километра и пак същия случай!! Маркуча който излиза от блока където е термостата студен на лед - течноста в казанчето също

Колата си седи на 90 градуса в покой и в движение,но има едно къркорене в таблото което ме вбесява и немога да го понасям просто... Обясниха ми майстори,че трябва да отваря термостата на 87 и да изпуска налягането и течността да минава в големия кръг ,но в момента какво се получава? Стой в малкия ,а водата е 90 градуса - прави налягане и къркори в казанчето най вероятно.. Направо немога да си стоя на краката млади ,изгорихме една камара с нафта.. Има ли някакъв чалъм за обезвъздушаване на тая чудесия... Търсихме търсихме и никъде не намерихме такова нещо.... Помагайте хора..
Да обобщим... Стар термостат - големия кръг не пожелава да отвори и работи само на малък ,гаден шум някаде към таблото - къркорене , НОВ термостат големия кръг - маркучите които излизат от БЛОКА и отиват в казанчето и в радятора - студени.... ПОМОЩ! Не открих нищо с търсачката.. Има само за Бензинови двигатели,а тоя е дизлел и няма нищо общо според мен...