benzino написа:Vackooo, с каква скоростна кутия си? И защо избра такова разположение на мотора? Иначе проектът върви много добре! Поздравления!
с моята си старата да видя до колко ще издържи

benzino написа:Vackooo, с каква скоростна кутия си? И защо избра такова разположение на мотора? Иначе проектът върви много добре! Поздравления!
benzino написа: защо избра такова разположение на мотора?
pe6kata написа:benzino написа: защо избра такова разположение на мотора?
а как по друг начин да го разположи- надлъжно ли
![]()
на стоков мотор можеше със твоя съединител, но с по-голямо турбо и дюзи дето ще се извадят около 300 коня, е хубаво да сложиш маховик от абф и съединител от вр6 можеи от трянаспортер... нещо по-усилено да е
pe6kata написа:а как по друг начин да го разположи- надлъжно ли
![]()
Dido_Petrov написа:Саше а ти защо избра това разположение на мотора в твоята кола... този въпрос е същия като твоя в предния ти пост
benzino написа:pe6kata написа:а как по друг начин да го разположи- надлъжно ли
![]()
Ами стана ми интересно, AEB принципно се поставя надлъжно. За това питах с какви скорости е... Но щом е със старите си скорости това изяснява нещата, че моторът е напречно поставен. А ако беше със скоростите от А4/6-та? Какъв е проблема да е надлъжно мотора?Dido_Petrov написа:Саше а ти защо избра това разположение на мотора в твоята кола... този въпрос е същия като твоя в предния ти пост
Ами Дидо, аз предпочетох така, защото си е принципно така мотора. Имах предложение да го поставя надлъжно, поради нагряването от турбото и колектора на купето и по-лесен достъп до турбото, но и за това си има решение.
Dido_Petrov написа:Аз мисля че надлъжно в поло няма да може да се събере не че няма невъзможни неща ама той и без друго си влиза трудно напречно. В пасата е доста по широко ама да си правиш експерименти не мисля че е точно това купето
Koko95 написа:Чета това за разположението и се чудя за кола с предно вко друго разположение иска? С картера нагоре?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта